Nahajamo se na prelomu letnih časov. Čeprav smo še vedno do vratu zapete in nase po plasteh oblačimo najtoplejše kose garderobe, pa nam misel že uide na prihajajoči pomladni čas. Le en sprehod po najljubši trgovini z oblačili sporoča, da so toplejši dnevi za ovinkom in bo počasi potrebno začeti razmišljati o prevetritvi garderobe. Predvsem bo potrebno vanjo vnesti pljusk barv, zares močnih barv. Pa ne le barve, stajliš mamice bomo odprte za nošenje drznih vzorcev in udarnih dodatkov. Ne verjameš? Beri dalje …

Pomladno-poletni čas s seboj prinaša kar nekaj novih trendov, marsikaj boš lahko ohranila v omari iz preteklih sezon, kakšno reč boš lahko ponovno privlekla iz naftalina, v kolikor spadaš med tiste, ki shranjujejo oblačila, rekoč: “Itak bodo kmalu ponovno “in”!”

 

Krilo Pull&Bear 22,99 eur

 

Med te trende, ki se bodo v letošnji topli sezoni ponovno zavihteli na piedestal priljubljenosti, zagotovo uvrščamo neonske barve. Draga mamica, letos stopi iz cone udobje in izstopaj. Zapleši med otroškimi igrali najbližjega parka v neonsko zeleni plisirki, pospravi prigrizek za svojega malega zakladka v neonsko rumeno torbico, sprehodi se skozi mestno ulico v fluorestenčno rožnatem plaščku.
Prehodni plašč Stradivarius 39,99 eur

 

Med dominantnimi trendi ostajajo živalski potiski, najbolj se bosta med njimi bohotila kača in leopard.
Krilo Stradivarius 25,99 eur

 

Ne samo v prepoznavni črno-rjavi barvni kombinaciji, v zares stajliš mamico se lahko preleviš tudi z izborom umirjene črno-bele živalske poslikave ali pa združiš dva vodilna trenda in izbereš živalski potisk na neonski osnovi. Zakaj pa ne? Le enkrat se živi!

Torbica Zara 19,95 eur

 

Najbrž bodo garderobe večine strastnih modnih navdušenk v prihajajočih tednih zaživele v bež odtenkih, saj ta barva velja za absolutni hit, a na drugi strani se bo letošnjo pomlad in poletje pisala zgodba z naslovom “Vsi odtenki rumene”.
Obleka Zara 39,95 eur

 

Od sočne sončne rumene do komaj zaznavne pudrasto rumene, to bo barva, ki bo preusmerila pogled iz podočnjakov po neprespani noči in poskrbela za iskrico v očesu.
Kostim Zara 39,95 eur (hlače), 79,95 eur (suknjič)

 

In ko smo že pri neprespani noči … Njej običajno sledi “bad hair day”. Proti temu dnevu se bomo letošnje tople mesece borile z rutkami in trakovi, jih vezale okoli glave, z njimi krasile fige, spenjale čope in okoli njih izdelovale pentlje.
Trak za lase Asos 8,49 eur

 

Brez tega modnega dodatka ne bo šlo in, priznajmo si, da smo si vedno želele, da nekaj tako uporabnega postane tudi vroč modni trend.
Pentlja Stradivarius 5,99 eur

 

S čim bi zdelana mamica, ki nima ur in ur časa za kombiniranje, enopotezno dovršila svoj še bolj zdelan slog kavbojk in majice? Odgovor je tokrat jasnejši kot kdajkoli. V karirastem suknjiču boš kot ena izmed zavidanja vrednih Instagram mamic, ob katerih se vedno znova sprašuješ, kako jim uspe poštimati otroka in izgledati tako zelo dobro.
Suknjič Pull&Bear 29,99 eur

 

In po čem boš posegla, ko te dragi povabi na zmenek? Letos preprosto moraš investirati v kak kos nakita z biseri v perlastem sijaju.
Uhani Mango 15,99 eur

 

Uživaj v modni topli polovici leta!

 

Za Mami blogerke napisala Eva Ahačevčič Pakiž, Love, Eva. 
Kategorije:Moda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja