Ker v februarju praznujemo najbolj sladek praznik v mesecu, samo se Mami blogerke potrudile in za vas pripravile nekaj najbolj slastnih receptov sladic, ki jih lahko pripravite za Valentinovo. Vaši partnerji bodo sigurno navdušeni ne glede na to ali ta praznik proslavljate ali ne.

  1. Anja, ki ustvarja blog Mamina maza prisega na domačo čokolado. Pravi, da z domačo čokolado enostavno ne morete zgrešiti. Njen recept boste našli tukaj!
  2. Lahko pripravite tudi Rafaelo srčke, ki jih z veseljem pripravlja naša najbolj “srečna” blogerke Tamara Fortuna, ki ustvarja blog Srecna.si. Njen recept boste našli tukaj!
  3. Če vaša prehrana temelji na LCHF prehrani potem vam je Nataša, ki ustvarja blog Never 2 late 4 U pripravila odlične  Jagodne praline. Recept si lahko ogledate tukaj!
  4. Samo mama prisega na svoje Kakijeve tortice, ki so res čudovite. Poskusite tole Emanuelino poslastico, če vam je doma v shrambi ostal še kakšen kaki. Recept najdete tukaj!
  5. Sigurno bodo vaši partnerji ostali brez besed, če boste pripravili tale nesramno dober Kinder bueno v kozarčku, ki ga je pripravila naša Mega mama Sanja. Recept si oglejte tukaj!
  6. Prepričana sem tudi, da je tale Tinin Creme Brule odlična sladica. Poglejte na njen blog Travel, food and all things good. Recept pa najdete direktno tukaj!
  7. Lahko spečete tudi Srčkaste muffine, kot jih je Tamara, ki ustvarja bolog Srecna.si. Recept najdete tukaj!
  8. Mogoče jih presenetite z Dvojnimi čokoladnimi muffini, ki jih je ustvarila naša Nataša iz bloga Never 2 late 4 U. Recept si lahko ogledate tukaj!
  9. V kolikor vas nobena izmed teh sladic ne prepriča, pa lahko pripravite tudi Kremšnite v kozarčku, kot jih pripravlja Mega mama Sanja. Recept najdete tukaj!
  10. Tina iz bloga Travel, foofd and all things good pa je napisala prispevek še za Rumov kunaček, ki ga pripravite ob eni izmed zogrnjih sladic, da bo vaš romantičen večer popoln. Recpt si lahko ogledate tukaj!

Če se boste odločili pripraviti kar koli iz zgornjega seznama, pa vas vabimo, da nam na FB stani Mami blogerke pustite sporočilo kakšen se vam je zdek recept. Verjemite mi, da bomo nad odzivi zelo navdušene.

 

Za Mami blogerke napisala Sanja Vrtačič, Mega mama 

Sanja Vrtačič

Sanja Vrtačič je mamica prikupnih dvojčkov, žena fotografu in ustvarjalka bloga www.megamama.si.Ker je umetnica po duši in ljubiteljiska kuharica, boste na njenem blogu našli vse od vodičev za ustvarjanje do prvovorstnih receptov, ki bodo razvajali vaše brbončice.

Kategorije:Recepti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja