Kaj bi storila, če bi imela možnost opremiti sanjsko kuhinjo po svojih željah? Kaj bi storila, če pri tem pa ne bi imela nobenih finančnih ali prostorskih zadržkov … a ne bi bilo to nekaj najlepšega? Velika, prostorna, kvalitetna, lepa in svetla kuhinja, ki bi bila središče zbiranja in dogajanja. Kaj bi storila, če bi lahko bilo to najpomembnejše mesto v hiši popolno? Danes vam bomo predstavile nekatere krasne rešitve, ki bodo vsem nam služile kot ideja za snovanje naše sanjske kuhinje v realnosti.

Zakaj smo se Mami blogerke odločile, da na svojem prenovljenem portalu pišemo tudi o dekorju in notranji opremi? Res je, da nas to področje izredno zanima in ne nek način tudi sprošča. Hkrati pa nas je kar nekaj mamic iz skupine v intenzivni gradnji hiše ali pri prenavljanju stanovanja, zato zelo dobro razumemo, kaj pomeni iskanje idej in kako so le te pomembne za bivanje in občutek ugodja. Še bolj pa razumemo eno drugo stvar, ki se pojavlja pri starših. Vemo, da zaradi pomanjkanja časa enostavno ne morete hoditi po trgovinah, listati revije in nenehno viseti na pintarestu, zato bomo me ideje zbirale namesto vas! Danes se vam javljamo s foto utrinki krasnih kuhinj, kjer lahko dobite številne ideje za izvedbo, barvo ali dizajn.

Nikar ne pozabite, kuhinja ni zgolj nanizano pohištvo, temveč je pomemben prostor. Sanjski prostor, kjer se bodo otroci veselili pomokanih noskov in časa, ki jim ga bomo namenili ob peki prazničnih piškotov. Kuhinja ni le del hiše, je prostor, kjer boste skupaj ustvarjali spomine.

Za Mami blogerke zapisala: Mami na OFF

Kategorije:DOM Opremljanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja