Ja, vsi vemo, kako to gre. December leti mimo nas s svetlobno hitrostjo. En dan smo na Dedku mrazu, naslednji dan na službeni zabavi, tretji dan na igrici v vrtcu, četrti dan pečemo piškote, peti dan hitimo na drsanje … Zato, draga Mama, te POPOLNOMA razumemo! Priložnost za nakupe imaš še nekaj dni, tule pa je naš namig, kaj lahko še DANES naročiš prek spleta. Mamiblogerke razumemo tvojo stisko in vemo, da boš s temi darili preprosto osrečila!

  1. MAMINA (PO)MOČ

Čudovit rokovnik za mamice Mamina poMOČ, ki ga lahko dobimo v dveh barvnih različicah, je namenjen vsem zaposlenim mamicam, ki si želijo prevzeti nadzor nad svojim časom. Vseeno velja poudariti, da ne gre zgolj za klasičen planer, s katerim načrtujemo čas. V prvi vrsti je Mamina (po)MOČ priročnik, ki usmerja in pomaga pri temah, ki včasih enostavno uidejo iz glave. Je tudi dnevnik, v katerem lahko shranjujemo spomine na otroštvo otrok. Must have za mamice! Najdete ga na: http://mamiznacrtom.si/mamina-pomoc/. 

  1. POROČNA ZAKLADNICA

Poročna zakladnica je dnevnik, v katerem boste beležili spomine na čudovito ljubezensko pravljico. Kako sta se spoznala, kje sta potovala, kaj vaju je zaznamovalo. Zaročna in poročna zgodba, prostor za fotografije in lepe misli.

Dnevnik je popolna ideja za poročno darilo, darilo ob zaroki ali obletnici. Na voljo je tukaj: http://mamiznacrtom.si/porocna-zakladnica/. 

  1. NOSEČKIN DNEVNIK, DOJENČKOV DNEVNIK, MALČKOV DNEVNIK IN ŠE IN ŠE

Poznate mamico ali imate prijateljico, ki bo to postala? Potem so dnevniki kot nalašč zanjo. Naša Nina Držaj ima celo paletno dnevnikov, s katerimi boste navdušili bodočo mamico ali pa mamico, ki jo obdajajo mali nadebudneži. Da bodo vsi spomini ostali zabeleženi, naročite darilo na spletni strani: http://zljubeznijomama.com/trgovina/. 

  1. PLESNI PILATES

Nosečke in novopečene mamice se bodo v to darilo zaljubile. Plesni pilates Anje Oman je varna vadba, ki združuje reden trening Pilatesa in sprostitev ob ritmih glasbe. Sanje vsake mame, ki si želi ostati gibčna in obenem poskrbeti zase in za svojega malčka. 

Za bolj divje je na voljo tudi plesni Boot Camp, vse informacije v zvezi z darilnimi boni pa najdete tukaj: https://www.facebook.com/plesnipilates/?tn-str=k*F. 

  1. SPOMINI, KI OSTANEJO

Mateja Tamše poskrbi, da vaši spomini trajajo večno. Kreativna družinska in poročna fotografija po vaši meri bo navdušila še tako zahtevnega obdarovanca. Mamiblogerke smo prepričane, da je takšno darilo primerno za vse družine, ki želijo zabeležiti nepozabne trenutke. Matejo Tamše najdete na njeni spletni strani: http://matejatamse.si. 

  1. CUCKOO CUPS

Emajlirani lončki in džezvice s simpatičnimi in zabavnimi potiski so najlepše in večno darilo. Sestri, ki ustvarjata Cuckoo Cups izdelke, sta veliki ljubiteljici kave. Ena izmed naju je odvisnica od potovanj in pohodniških izletov, druga je mama, obkrožena z otroško razigranostjo in vriščem. Zato boste na strani Nine in Urške našli številne izdelke za najljubši jutranji ritual pa tudi številne za male nadebudneže. Cuckoo Cups so trenutno velik hit, mi pa smo prepričani, da z emajliranimi izdelki preprosto očarate obdarovance! Več najdete na: https://www.cuckoo.si/. 

  1. #KTB MAJICA

In še darilo, ki ga preprosto MORATA imeti vsaka prava mama in pravi oče: majica #KTB! Andraž, ki ustvarja blog Kdor to bere, ima namreč na voljo ekstra luštne majice, ki nosijo jasno sporočilo. Ste radovedni? Klik klik na tole povezavo: https://www.facebook.com/kdortobere/. Naročilo pa lahko oddate Andražu na kdortobere@gmail.com. 

Smo Ti pomagali? Še malo, še malo, pa boš tudi ti osrečevala druge!

Pa vesele praznike!

Za Mami blogerke zapisala Katarina Štular, Mini utrinki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja