Ob zaključku leta se tudi Mami blogerke spominjamo vseh dogodkov, krasnih projektov in sodelovanj, ki so na nas pustila vtis. Zakaj? Zato, ker želimo dobre zgodbe in koristne vsebine objavljati tudi v prihodnje. Želimo si vse primere dobre prakse prenesti v naslednje leto in se na področjih, kjer se je kaj zataknilo, še izboljšati.

Ob razmišljanju o letu 2018 se spominjamo tudi sodelovanja z podjetjem Medis, ki ima v svoji paleti veliko izdelkov, ki smo jih z veseljem uporabljali tudi že prej in so nam omogočili, da so bili otroci bolj zdravi ter starši z manj skrbi … zato tudi z veseljem delimo z vami naše izkušnje. Veste, da je ponudb za sodelovanje veliko, vendar izberemo samo tiste, s katerim smo zadovoljni. Vsakemu blogerju namreč je  v veliko zadovoljstvo, da lahko piše o zdravju otrok, ki ima tako veliko vrednost.

O Waya probiotičnih kapljicah so letos pisali Anja, Jure in Mateja, ki so med sodelovanjem v letošnjem letu ugotovili, da gre za super izdelek, ki pripomore k ohranjanju zdravja njihovih otrok in je zato del njihove domače lekarne.

Anja je zapisala, da dojenček za svoj dober gibalni razvoj ne potrebuje le trde podlage in varnega prostora, potrebuje še nekaj več. Poleg prostora za gibanje, moramo starši poskrbeti tudi za zdrav vnos hrane, vitaminov in mineralov. Med njimi je eden najpomembnejših vitamin D. Pomanjkanje vitamina D vpliva na moč mišic in kosti, na razvoj alergij in v življenju do raznih imunskih in celo psiholoških bolezni. “Ker je tisti D vitamin na recept pri Ianu sprožal krče, sva hitro presedlala na Wayo. Waya D3 kapljice s probiotikom, mu ustrezajo. Ko sva jih začela jemati, so čez kakšen teden ali dva tudi krči ponehali. Kombinacija Vitamina D3 in probiotika se mi zdi odlična zamisel in vesela sem, da lahko o tem ozaveščam naprej.”

Celoten prispevek naše Anje, ki piše blog Maminamaza si lahko preberete tu.

Jure pravi, da za Zarjino dobro urejeno prebavo uporabljajo WAYA kapljice, ker vsebujejo mikroorganizme, ki so najbolj ugodni za optimalno delovanje njenega črevesja. Za Višnjino zdravo rast in razvoj kosti pa dodajata še WAYA D3 kapljice, ker vsak otrok potrebuje določen dnevni vnos D vitamina. To kombinacijo jim je svetovala tudi pediatrinja.

Celoten prispevek našega jureta, ki piše blog Ljubki nesmisel si lahko preberete tu.

Mateja pravi, da se je za Waya probiotične kapljice odločila po kratki google raziskavi, kjer je ugotovila, da vsebujenajbolj učinkovite in laboratorijsko testirane Lactobacillus rhamnosus GG z zagotovljeno zadostno količino za delovanje. Seveda ji je pri odločitvi pomagalo tudi to, da jih je priporočila tudi pediatrinja obeh hčerk. Mateja je zdravljenje z antibiotiki nadgradila z jemanjem kapljic zaradi ponovnega zelo pomembnega vzpostavljanja črevesne flore, ki bistveno vpliva na celoten imunski sistem.

Celoten prispevek naše Mateje, ki piše blog Mami na kvadrat in pol si lahko preberete tu.

Nase poslanstvo bo tudi v prihodnjem letu nespremenjeno. Ostale bomo zveste sebi in pisale le o teh stvareh/izdelkih, ki na nas pustijo vtis. Zakaj? Ker verjamemo, da je to prava pot, ki bo zadovoljila nas in tudi vas!

Se beremo in ostanite zdravi!

Za Mami blogerke zapisala Danijela Č. Sluga, Mami na OFF

Objavo smo zapisali kot ponosni ambasadorji Waya probiotikov

 

Danijela Č Sluga

Danijela je mamica dveh fantkov, ki počne 1001 stvar in se še vseeno trudi najti tistih nekaj minutk na teden samo zase. Da je na off - Mami na off. K skrbi zase spodbuja tudi ostale mamice, še zdaleč pa ni to vse o čemer ta multitasking mama piše.

Kategorije:SODELOVANJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja