Nikoli ne skrivamo navdušenja nad top projekti in vrhunskimi zgodbami, ki imajo pomemben cilj. Takšnim partnerjem z največjim veseljem pomagamo njihovo sporočilo razširiti med naše sledilce. Ko so nas povabili, da skupaj s Cool fotrom, Petro Majdič, Trkajem in Jernejem Celcem “zamigamo”, smo se počutile ponosne, saj gre za res odmeven projekt, ki spodbuja zdrav način življenja in spreminjanje nekaterih nezdravih navad. Pa vseeno bi ob tem dodale, da ne gre za čisto navaden promocijski projekt, kjer širimo sporočilo, temveč za učinkovito aktivacijo sledilcev, ki nas je še najbolj navdušila. Zakaj? Ker s projektom pridobimo ta zelo iskano znanje, da naredimo nekaj zase in svojo družino.

Ste vedeli, da projekt Migimigi na zelo nevsiljiv način in z zanimivimi izzivi (ter privlačnimi nagradami!) motivira, da se lotimo sprememb?  Ste vedeli, da lahko z zabavnimi nalogami izboljšamo svojo telesno pripravljenost, počutje, fizično in psihično stabilnost, zadovoljstvo z življenjem in osebno srečo?  Ste vedeli, da z dobrim zgledom pritegnemo svoje prijatelje in družino, da tudi oni naredijo nekaj koristnega zase?

Sodeluješ lahko pri izzivih:

ZNAŠ REŠITI ŽIVLJENJE 

JEJ PAMETNO

SPROSTI SE! TUDI V SLUŽBI!

ZMIGI SE S TRKAJEM!

Migimigi ambasadorka Anja, ki piše blog Maminamaza pravi, da se je tečaja za prvo pomoč dojenčkov in otrok že udeležila, pa vendar ni mogla vseh informacij in znanja priklicati. Predvideva, da se je to zgodila zato, ker se ljudje postavimo v samoobrambo in rečemo:”Nam se to že ne more zgoditi!” Anjin prispevek #rešiživljenje si lahko prebereš tu.

Naša Mami na OFF Danijela je sprejela Migimigi izziv, ki pravi #sprostise, priznava, da ni nikoli na off. Priznava, da se kot mamica dveh otrok velikokrat sooča s stresnimi situacijami in slabo vestjo, ki je med mladimi mamicami precej prisotna. Pravi, da z veseljem sprejme izziv saj smo ga mamice v resnici zelo potrebne. Danijelin prispevek lahko prebereš tu.

Andraž, ki piše blog Kdor to bere, je bil ob izpolnjevanju izziva o poznavanju zdrave prehrane šokiran. Le trije pravilni odgovori so mu dali misliti, zato je na spletni strani Migimigi poiskal  7 načel zdrave prehrane, s katerimi je izboljšal svoj rezultat. Poleg tega je dobil prav poseben izziv – v enem tednu skuhati kar tri zelo zdrave obroke. Andraževo objavo lahko preberete tu.

V tem pestrem, kaotičnem in divjem decembru se nikar ne pozabite ustaviti. Ne pozabite nase in na svoje zdravje! Za konec bomo k našim prazničnim željam dodale ta krasni slogan, ki je nastal pod okriljem Migimigi: “Tudi v decembru Jej, spi, ljubi …migi!

Za Mami blogerke zapisala: Danijela Č. Sluga, Mami na OFF

Objava je nastala v sodelovanju z Adriatic Slovenica
Kategorije:SODELOVANJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja