Pred nami je najlepši čas v letu, ko nam je dovoljeno stopiti čez tisti varni modni prag, ki smo si ga zastavile in se ga vse leto strogo držimo. To je čas, ko si lahko brez slabe vesti dovolimo malce več in eksperimentiramo. Zakaj ne bi navdušenje nad prazniki pokazale z barvami in nenavadnimi (ne preveč modnimi) vzorci? Zakaj ne bi veselje nad najbolj zabavnimi in razigranimi prazniki pokazali z primernim outfitom?  Mami blogerke smo prebrskale kar nekaj spletnih trgovin in ob tem našle super ideje, ki jih enostavno moramo deliti, ker verjamemo, da vam bodo všeč. Tokrat nas je najbolj navdušila H&M kolekcija, ki nudi pester izbor božičnih puloverjev za ženske. Pri njih lahko najdete podobno kolekcijo tudi za otroke in moške, a tokrat si to objavo zaslužimo le mamice. 🙂

Ob pisanih in zabavnih puloverjih se vedno poraja vprašanje, kako jih kombinirati … modni strokovnjaki pravijo, da za ta čas v letu ni strogih pravil in si lahko dovolimo več. A vsekakor bi omenili najbolj varno izbiro poleg pisanih zgornjih delov oblačil, ki so hlače ali krilo v umirjenih barvah. Ob tem potrebujete le še rdeč lak na nohtih in praznično navdušenje se lahko začne. Naj bo razigrano in veselo, vsekakor naj bo v tistih outfitih, ki v vas vzpodbudijo božično vzdušje.

Kaj menite o našem izboru?

Bi morda imele katerega od teh, ki so nam bili najbolj všeč?

Vir: H&M

AVTOR:

Danijela Č Sluga

Danijela je mamica dveh fantkov, ki počne 1001 stvar in se še vseeno trudi najti tistih nekaj minutk na teden samo zase. Da je na off - Mami na off. K skrbi zase spodbuja tudi ostale mamice, še zdaleč pa ni to vse o čemer ta multitasking mama piše.

Kategorije:LEPOTA IN MODA Moda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja