Utrujena.

S podočnjaki.

Nenaspana.

Naveličana.

MAMA!

Si vsaj enkrat občutila zgoraj naštete pridevnike?

Si občutila prav vse radosti materinstva?

Hvala na iskrenosti, tudi me smo vse to vsaj enkrat občutile. Mame se velikokrat ne počutimo dobro v svoji koži in velikokrat nase enostavno pozabimo. A vsekakor se zavedamo, da to ni prav. Dober in sijoč izgled ne govori  le o tem, da skrbimo za svoj videz, temveč je pokazatelj nečesa pomembnejšega. Spočita, sveža in sijoča mama je srečne mama. In ta mama ima srečne otroke. Se strinjaš?

Zahtevna!

Pridevnik na katerega smo pozabili. Zakaj? Ker smo mamice in ženske z življenjskimi izkušnjami zahtevne. Pravzaprav smo zelo zahtevne! Največkrat zelo dobro vemo, kaj želimo in svoj denar nikoli ne investiramo v neumnosti. Tega ne delamo niti takrat, ko gre za investicijo v nas, ki si jo redkeje privoščimo. To je en glavnih razlogov zaradi katerega prisegamo na dobre, kvalitetne in preverjene znamke. Mami blogerke smo za vas preizkusile kozmetično linijo proizvodov Undo, ki je na slovenskem tržišču povzročila pravi bum.

Ambasadorke Misija mamica, Mami z načrtom, Fulkul mami in Nataša iz bloga Never2late4you so po enem mesecu uporabe strnile svoje vtise v zapisih in enoglasno potrdile, da so po uporabi krem videti bolj mladostno in energično.

Naša fulkul Katka, mamica Maja in Trine je sebi in svojim bralcem priznala, da se stara. Tu lahko preberete, kateri so tisti prvi znaki, ki jih je opazila.

Naša Maja, mamica dveh čudovitih fantkov pravi, da skrb za lepoto potrebuje celosten pristop, zato je upoštevala potrebo kože in organizma. Kako je njena misija z izdelki Undo potekala, si lahko prebereš na tej povezavi.

Mamica Nataša pravi, da je tudi v času bolezni bila videti super. Tudi sama je bila presenečena nad komentarjem, saj je bilo njeno počutje bistveno drugačno. Kako je videti mamica, ko zboli, si lahko preberete v objavi na tej povezavi.

Naša Mami z načrtom Maja pravi, da je utrujena, a srečna. Pravi, da objem malih otroških rokic ne zamenja za nič na svetu. Kako prikrije znake utrujenosti nam je zaupala v objavi na tej povezavi.

Več o izdelkih UNDO, ki dokazna pomagajo zmanjšati vidne znake staranja, si lahko preberete tu. S kodo MAMICE20  imate 20% popust pri nakupu nad 20€ (tudi na že znižane izdelke). 

 

Lepa.

Zadovoljna.

Ljubljena.

SREČNA!

MAMA.

Čisto malo je potrebno, da se v svoji koži zopet počutimo lepe in zadovoljne, zato ne pozabimo na majhne korake, ki nam bodo narisali nasmešek na obraz. Nam in tistim malim očem, ki nas nadobudno opazujejo. Ti se vselej smejejo in so srečni z nami!

Za Mami blogerke zapisala Mami na OFF

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Sensilab

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja