Mami blogerke imamo ogromno skupnega … druži nas materinstvo, iskrenost in ljubezen do pisanja. Čedalje bolj ugotavljamo, da nas druži tudi ljubezen do notranjega opremljanja in interiorja. Ne le zato, ker nas kar nekaj trenutno gradi hišo ali pa prenavlja stanovanje, temveč tudi zato, ker ob pogledu na najrazličnejše krasne Instagram profile mamic z okusom za notranji dekor obnemimo. Dobesedno!

Zaradi tega smo se sklepčno odločile, da vam nekajkrat na mesec te nam zelo všečne fotografije in ideje tudi pokažemo. Zakaj se ne bi ob jutranji kavici sproščali ob pogledu na sanjsko kuhinjo ali teraso s krasno urejenim vrtom in otroškimi igrali? Kdo ve, morda na takšen način dobimo idejo, ki jo lahko uporabimo za popestritev lastnega doma …

Tokrat vam predstavljamo uspešno influencerko Klaro, ki jo najdete na Instagramu pod imenom Kajastef. Klara je mamica, fotografinja in ljubiteljica mode, svojo umetniško strast pa najraje zadovoljuje z notranjim opremljanjem njihove nove hiške. Najraje ima skandinavski slog, čiste linije in nevtralne barve. Spodaj si lahko pogledate nekaj utrinkov njihovega sanjskega doma in njene magične roke.

Čisto na koncu najdete tudi Klarin predlog za izdelavo atraktivnega adventnega koledarja, ki nas je pustil brez besed. Vauuu!

Spodaj pa je obljubljena ideja za adventni koledar. Preprosto in lepo.

Klaro lahko sledite na Instagramu. Vam je všeč naš izbor mamice s super stilom?

Za Mami blogerke zapisala Danijela, Mami na OFF.

Danijela Č Sluga

Danijela je mamica dveh fantkov, ki počne 1001 stvar in se še vseeno trudi najti tistih nekaj minutk na teden samo zase. Da je na off - Mami na off. K skrbi zase spodbuja tudi ostale mamice, še zdaleč pa ni to vse o čemer ta multitasking mama piše.

Kategorije:DOM Opremljanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja