Dragi naši bralci, zdaj zlahka povemo nekaj, kar je bilo pred dobrim letom in pol izjemno nenavadno(ne le vam) tudi nam. Na začetku naše skupinske poti smo se tudi Mami blogerke malce postrani gledale in se spraševale »Ali bo tole sploh uspelo?« in »Omg, toliko žensk na kupu … nimamo šans!« Naj vam povemo o čem govorimo … dobro leto in pol nazaj smo se namreč združile blogerske kolegice in mamice z namenom, ki najprej ni bil čisto jasen, a je slika zelo kmalu postala kristalno jasna saj smo videle, da lahko v združenju in podpori dosežemo veliko več. Vesele smo, da nas vsakodnevno spremlja toliko ljudi, zato bomo v kratkem pokazale veliko novega in celotno skupino dvignile na še višji nivo, ki vas bo zagotovo navdušil. Prav imate, tistih prvih dvomov in negotovih vprašanj že zdavnaj ni več … J

Ob tej prelomnici bi vam želele zaupati deset dejstev, ki jih morda še niste poznali:

SMO UNIKATNE!

Samozavestno in trdno stojimo za to trditvijo, ki nam jo včasih poskušajo vzeti, a brez skrbi – se ne damo!

SMO ČISTO NAVADNE MAMICE!

Vsaka od nas ima (kot vse ostale) trmajočega triletnika, ki se vrže na tla in mastne lase, ter stanovanje, ki je ob koncu delovnega tedna videti, kot bi vanj priletela bomba.

NENEHNO PIJEMO KAVO!

Predvidevamo, da spijemo precej podobne količine kave, kot jo spijejo vsi ostali, a vseeno priznavamo, da vsak takšen (miren) dogodek s prijateljico zelo rade pokažemo na Instagramu.

SMO RAZNOLIKE!

V naši skupini je preko 30 mamic in očetov, ki pišemo blog, vsak od nas ima na starševstvo in življenje drugačen pogled, zato med nami zagotovo najdete nekoga, ki bo ustrezal vaši viziji.

USTVARJAMO KRASNE ZGODBE, KI NAVDUŠUJEJO!

Najverjetneje ste opazili, da kot skupina sodelujemo z naročniki in vam na takšen način predstavljamo izdelke/storitve, ki so nas navdušili. Vsakemu projektu namenimo veliko pozornosti, se vanj poglobimo in povezujemo, zato so rezultati fantastični.

SMO KREDIBILNE IN REALNE!

Nikoli, res nikoli ne trdimo nekaj, v kar ne verjamemo.

SMO PRIJATELJICE!

Vedno je dobro imeti mami prijateljico, ki razume in v naši skupini jih je ogromno!

PONUJAMO KORISTNE VSEBINE!

Z vami delimo ogromno različnih vsebin, poleg blog objav tudi nasvete, koristne informacije in strokovne napotke.

DELAMO S SRCEM!

Pogoj, ki je obvezujoč, če želite postati član naše fajn skupine!

SMO PONOSNE!

Ponosne smo na to, da smo del razumevajoče, podporne in prijateljske skupine, ki spodbuja k ljubezni do pisanja.

 

In vi dragi naši bralci, kaj pa si mislite o nas?

Za mami blogeke napisala Mami na off.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja