Biti pozorna partnerka in potrpežljiva mama, hoditi v 8-urno službo ter ob tem vzdrževati gospodinjstvo v vsaj približno spodobnem redu. Vse to so vsakodnevni izzivi čisto povprečne mamice. A je vse to skupaj sploh mogoče? A smo lahko vse prej našteto? Težko, če smo čisto iskrene. Žal ima dan za vse kar bi morale (in želele storiti) premalo ur. Dan je prekratek za to, da bi vse opravljale s 100% pozornostjo, zato velikokrat iščemo bližnjice, ki nam življenje malce poenostavijo. Zagotovo se vsi strinjamo, da s tem ni nič narobe?! A morda veste katere bližnjice imamo v mislih? Tiste, s katerimi bomo dosegle, da bo (ob pospravljenem stanovanju) časa za partnerja, otroke in nenazadnje tudi za nas dovolj.

Mami blogerke omenjene bližnjice že več kot eno leto in pol preizkušamo in jih tudi nesebično delimo z vami drage naše bralke. Tokrat smo dober mesec uporabljale Philips PowerPro Aqua, brezžični sesalnik 3 v 1, ki je primeren za hitro vsakodnevno suho in mokro čiščenje vseh površin. Idealen je za družine z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki, saj zaradi enostavne uporabe omogoča, da stanovanje zelo na hitro spravimo v red. Sesalec je brez kablov, je izjemno lahek in tako lepega dizajna, da ga lahko imamo nemoteno “parkiranega” v dnevnem prostoru. Me smo prepričane, da je to ena izmed tistih super bližnjic, o katerih bi se moralo več govoriti.

FOTO EVA VEBER, EVING

Več o super sesalcu, ki je po mnenju Mami blogerk, zelo primeren za družine z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki, si lahko preberete tu.

Kaj o must have sesalcu za družine pravijo naše ambasadorke?

Mami na OFF, mamica dveh majhnih fantov, je zapisala, da je lahek, brezžični sesalec idealen pripomoček, s katerim bo svoja sončka navajala na opravljanje hišnih opravil. Njeno objavo “Mamin sinko” si lahko preberete tu.

Mamica treh punčk, ki jo poznamo kot Mami z načrtom pravi, da ji je Philips PowerPro Aqua, brezžični sesalnik 3 v 1 všeč zato, ker je pripravljen TAKOJ, kar mamicam ogromno pomeni. Njeno objavo “Dnevna rutina in življenje s tremi otroki” si lahko preberete tu.
Naša Nataša, ki ustvarja blog Never2late4you, je najbolj znana po svojih zapisih, kjer brez dlake na jeziku deli svoje izkušnje. Ravno to pri njej najbolj cenimo! In kaj je njej najbolj všeč pri sesalcu? To, da zmore sesati le z eno roko! Njeno objavo “Jakova nova igrača (in mami novi pomočnik)” si lahko preberete tu.

 

Mamice se vsak dan soočamo z nešteto izzivi, tudi tistimi, ko se odločamo, kaj je v življenju najpomembnejše. Vsi se bomo zagotovo strinjali, da je to čas, ki ga preživimo skupaj … zato se tudi mamice velikokrat pošalimo in rečemo, da bo vse počakalo, le otrok ne. A sčasoma tudi ta izziv postane bistveno lažji. Otroci malce zrastejo in nekaj prostega časa (namesto igranju igric in gledanju televizije) lahko posvetimo tudi temu, da npr. skupaj pospravimo stanovanje, zložimo perilo ali pa se skupaj odpravimo v nakup špecerije. To so tiste majhne bližnjice, s katerimi mamice bistveno lažje vzdržujemo gospodinjstvo in krati svojim otrokom dajemo popotnico za življenje. Saj veste, kako pravijo “Vse po počakalo, le otrok ne, zato jim to tako pomembno popotnico dajmo dovolj zgodaj!”.

Objavo smo zapisale kot ponosne ambasadorke izdelkov Philips.
Kategorije:SODELOVANJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja