Velikokrat nas telo opozori, da potrebujemo kratek oddih od vsakdanjih obveznosti, potem pa naletimo na zagato, kam iti, saj je izbor današnjih destinacij res ogromen, povrh so pa še komplikacije z iskanjem po številnih spletnih straneh.

Kaj pa je prednost Megabona? Vse, kar vas zanima, najdete na enem samem mestu. Poleg tega pa je izredno enostaven za uporabo, saj se Megabon  ponaša s kategorijami, ki izredno olajšajo brskanje. Vsekakor si poglejte kategorijo Terme, kjer lahko najdete številne termalne destinacije v Sloveniji, na Hrvaškem in celo na Madžarskem. Če pa si želite biti vedno na tekočem, samo kliknite na kategorijo Novo in prikazali se vam bodo vsi na novo pridobljeni paketi z odličnimi popusti in cenami. Če ste pa bolj aktivnega duha in radi uživate v naravi, potem nikar ne spreglejte Gorskega oddiha, kjer vam bodo v oči padli številni paketi Hotela Golte, verjamemo pa tudi, da ne boste ostali ravnodušni ob pogledu na Hotel Špik in Best Western Hotel v Kranjski Gori.

Zdaj se že počasi verjetno sprašujete, kaj pa družina, saj vsi mi najraje preživljamo čas s svojimi malčki. Cilj Megabona je prav to, da večino svoje pozornosti usmeri na družinske pakete, zato hitro klik na kategorijo Družina, saj krompirjeve počitnice trkajo na vrata. Otroci so prosti šole, vi ste pa tudi potrebni dopusta, zato je portal Megabon pripravil posebno kategorijo Krompirjeve, kjer so ugodne ponudbe za različne okuse in so pripravljene samo za vas – starše in otroke, ki se veselijo prihajajočih počitnic.  Megabon je poskrbel, da vse krompirjeve počitnice vključujejo brezplačno bivanje vsaj enega otroka in visoke popuste. Najbolj priljubljene ponudbe iz te kategorije so vsekakor luksuzni Hotel Kompas Bled 4*, Grand Hotel Rogaška 4*  ter Hotel Laguna Molindrio 4* v Poreču.

Zdaj vsekakor niste brez ideje, zato pričarajte nasmehe svojim otrokom in jih presenetite z nepozabnimi počitnicami. Seveda, nikar ne pozabite tudi nase.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja