Je še komu pri srcu mesec, v katerem se narava obleče v najbolj tople barve? Morda je res, da so jutra hladnejša in se dnevi krajšajo, je pa obenem oktober eden tistih mesecev, ko lahko raznolike ideje in modni navdihi najlepše pridejo do izraza. Jutranji hladen zrak lahko odženemo z debelim toplim puloverjem, pod katerim bo lahkotna obleka počakala na toplejši del dneva. Ali pa se odločimo za pleteno jopo v barvah, s katero bomo dopolnile in popestrile našo klasično izbiro kavbojk in majice.

Pletenine so topla in udobna rešitev hladnejših mesecev, z zanimivi kroji, barvami in materiali pa lahko postanejo tudi odlična modna izbira.

Letošnjo jesen bodo bodo pletenine posnemale naravo: na policah blagovnih znamk namreč kraljujejo rjava, bež, siva, gorčično rumena, bordo rdeča in smaragdno zelena poleg večno aktualne bele.

Vir (od leve proti desni): HM, Reserved, Zara.
Vir (od leve proti desni): Stradivarius, Mango, Stradivarius.
Vir (od leve proti desni): Stradivarius, Mango, Stradivarius.

Vas zanima, kako so pletenine kombinirale blogerke Danijela, Nataša, Eva in Gabrijela?

Danijela (Mami na OFF) je izbrala ženstveno kombinacijo: svetel vzorčasto pleten pulover (Stradivarius) je dopolnila s črnim midi krilom (Zara), sandali (Zara) in torbico (Mojito).

Danijela Č. Sluga (foto: Foto Eving).

Nataša (Never2late4U) se je odločila za bolj športno izbiro: nosi debelo pleteno jopico v krem barvi (Topshop), zanimive hlače (Moja moja) in nizke superge (Converse Allstar).

Nataša Gostinčar Petre Buba.

Eva (Love, Eva) je črn pulover ter hlače in jopico v vinsko rdeči barvi popestrila s šalom z zanimivim črno-belim in roza vzorcem (vse Esmara by Heidi Klum), izbiro pa lepo dopolnjujejo svetli salonarji z debelo peto (Peppermint Street) in črn pas (Bershka).

Eva Ahačevič Pakiž (foto: Laura Juvančič).

Gabrijela (Mamin twist) pa se je odločila za večno modno črno-belo: nosi ohlapen črn pulover z belimi detajli (Zara), črno-belo plisirano krilo (HM), črne uhane (HM), črni gležnarji z biseri (Zara) pa dodajo rahel pridih odštekanega.

Gabrijela Ajhmajer Neuvirt.

Za Mami blogerke Urška Golob, Prav posebna mama

Kategorije:LEPOTA IN MODA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja