Začelo se je novo šolsko oz. vrtčevsko leto in prav potiho, smo se ga veselile vse mame, ki smo svojim malčkom omogočile dolge poletne počitnice. Lepo je biti doma, še lepše pa je spet zakorakati novim doživetjem naproti kajne? Ko se prvo veselje poleže, pa za vsako mamo pride zavedanje, da prihaja obdobje virusov in bacilov ter obdobje, ko se bomo soočale z otroškimi boleznimi, predvsem pa polnimi noski.

Zavedamo se, da je preventiva nujna, zato smo vesele, da smo dobile priložnost ponovno preizkusiti izdelke Imunoglukan. Sirup vsebuje naravno sestavino izolirano iz gobe bukov ostrigar, ki je v kombinaciji z vitaminom C zelo učinkovita pri podpori imunskega sistema.

Mami na off je v svojem zapisu poudarila, da lahko stresno začetno obdobje negativno vpliva na otrokov imunski sistem in ravno zato so v tem obdobju še bolj dovzetni za vse povzročitelje bolezni. Imunoglukan je iz tega razloga njihov zvesti sopotnik že od vsega začetka. Več o njeni izkušnji si lahko preberete tukaj.

Nepopolni mami Evi in malemu Luku, se življenje po selitvi v Zagreb končno postavlja v prave okvirje saj je konec prilagajanja na novo okolje in obveznosti. Luka je začel obiskovati nov vrtec in kot kaže, se tam odlično počuti. Njeno izkušnjo si lahko preberete tukaj.

Medtem, ko so ostali starši pridno pripravljali šolske potrebščine, polnili šolske torbe in nahrbtnike za vrtec, je Katarina s cmokom v grlu pričakovala vstop v vrtec. O novi rutini in o obdobju na katerega se je skrbno pripravila, lahko preberete tukaj

Bacilom in virusom se popolnoma ne moremo nikoli izogniti in to nam je, kot staršem popolnoma jasno. Za vse tisto, na kar Imunoglukan v občutljivem obdobju, nima vpliva, pa ima zagotovo mamin objem in poljub, pravi Danijela ( mami na off)

Za mami blogerke, Mami z načrtom, Maja Bračič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja