Obleke in krila

Hladnejši dnevi ne bi smeli biti izgovor, da obleke in krila do tople pomladi pospravimo v omaro. Če morda ne veste najbolje, kako bi bolj ženstvene kroje prenesle v jesen, so vam lahko v navdih Nina, Katarina, Mateja in Maja.

Nina (Z ljubeznijo, mama) se je odločila za minimalistnični stil – nosi belo obleko s črtami in pasom (Zara) ter črne sandale z debelo platformo (Stradivarius).

Katarina (Mini utrinki) se je odločila za večplastno kombinacijo. Nosi črno krilo iz tila (Boutique CatLady), belo majico (Zara), črno jakno (New Yorker), čevlje živahnih barv (CULT), za piko na i pa zanimivo verižico (Patsy Patsolina).
Mateja (Mami na 2 in pol) je tokrat izbrala lahkotno midi krilo v močni magenta barvi, ki jo je uravnotežila z belim topom in svetlimi športnimi copati (vse Laprina medley).Tudi Maja (Mami z načrtom) je izbrala podobno, vendar bolj umirjeno verzijo outfita. Nosi črno midi krilo, belo majico z zabavnim napisom in zanimivimi rokavi z volančki (oboje Monday) ter superge v rosegold barvi (Deichmann).
Fotografije: U. Golob, Prav posebno

Kategorije:Moda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja