T-shirt

Navadna majica s kratkimi rokavi je eden daleč najbolj uporabnih kosov v naši garderobi. Če smo včasih na majice s kratkimi rokavi gledali malce zviška, se zadnjih nekaj let vračajo v velikem slogu. Zanimivi potiski, zabavni napisi, malce drugačni kroji … T-shirt nudi vse to in prav zanimivo je gledati, kako jih ne kombiniramo več le s kavbojkami, ampak tudi z elegantnejšimi modnimi kosi.

Kako so majico s kratkimi rokavi kombinirale Nataša, Maja, Danijela in Nina?

Nataša (Never2late4u) je izbrala majico z malce nagajivim dizajnom (butik v Rovinju) in jo kombinirala s kavbojkami (Stradivarius) in športnimi copati (Adidas).

Maja (Misija: mamica) se je prav tako odločila za rahlo bolj športno obarvano različico. Nosi sivo majico s potiskom (BabaKul), raztrgane “mommy jeans” kavbojke (TopShop), športne copate (LaCoste), kot dodatek pa si je poleg nahrbtnika umislila kar kolo (Rog).

Danijela (Mami na OFF) je k beli majici ohlapnejšega kroja z našitki (Stradivarius) izbrala svetlo midi krilo in espadrile (oboje Zara), celoten izgled pa je dopolnila s črno torbico (Parfois).
Nina (Fluffy princess) se je pri izbiri oblačil držala mota “manj je več” – izbrala je preprosto, a učinkovito kombinacijo navadne bele majice (HM) in kavbojk z visokim pasom (Zara), torbica iz Balija in natikači (Renini) pa vse skupaj lepo dopolnjujejo.Fotografije: U. Golob, Prav posebno
Fotografije: U. Golob, Prav posebno

Kategorije:Moda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja