Poznate tisto: “Zarečenega kruha se največ poje”? Seveda. Najbolj “zlajnana” fraza. Še posebej pri starših. Kako suvereno smo bili prepričani v najrazličnejša načela o vzgoji, vse dokler nismo dobili svojih otrok. Od takrat kar pogosto zagrizemo v ta zarečeni kruh. Ker se pač ravnamo po svojem občutku, izkušnjah in predvsem tako, kot je na koncu za naše otroke pač najboljše.

Tokrat smo bile Mami blogerke povabljene k posebni preizkušnji: preizkusiti čevlje Walkmaxx. Vsi jih poznamo iz TV oglasov in prav vse sodelujoče mami blogerke in tudi en očka bloger so se ob tem pošteno najedli zgoraj omenjenega kruha. Vsi so bili namreč še do nedavno prepričani, da teh čevljev ne bodo nikoli obuli, ker naj bi take čevlje nosile le naše babice.

Ko smo že pri babicah … nosi jih tudi babica oz. mama naše Eve, ki ustvarja pod imenom Nepopolna mama. Glede na to, da je z njimi več kot zadovoljna, se je opogumila tudi Eva. Kaj ima njena izkušnja skupnega s skejtanjem, si lahko preberete v njeni objavi tukaj:
Evin zaključek pa je: “Baba gor ali dol, meni so ql!”

Našega očka Andraža, Kdor to bere, je k preizkušnji čevljev Walkmaxx prepričala njegova žena. Čeprav je bil odločno proti, je kmalu oddal svoje naročilo preko interneta: “Ko sem odprl paket, sem bil pozitivno presenečen. Dejansko niso videti slabo.” Njegovo izkušnjo si lahko preberete tukaj:


Maja, Mami z načrtom, je pred kratkim tretjič postala mamica, zato je svoje načrte za fit postavo v kopalkah upravičeno odložila za eno leto. Za začetek bodo lahke vaje in vozičkanje popolnoma dovolj. In ravno obutev za vozičkanje ji je že od nekdaj dela kar nekaj preglavic. V svojem zapisu je iskreno spregovorila o tem, ali so čevlji Walkmaxx zadovoljili njene zahteve in odgovorila na vsa vprašanja, ki jih je prejela od svojih bližnjih:  Več si lahko preberete tukaj.

Danijela, Mami na off, je mamica s stilom. Njene modne nedelje vedno vključujejo izbrane kose oblačil in izvirne kombinacije za različne priložnosti. Tokrat je v svoj izbor vključila tudi čevlje Walkmaxx. Iskreno je priznala, da je bila zaradi predsodkov najprej malce skeptična, kasneje pa je ugotovila, da je občutek na nogi “res fajn”. In na njej izgledajo več kot odlično. Celotno objavo s fotografijami si lahko preberete tukaj:

Tako kot verjetno marsikdo, so imeli vsi štirje blogerji še pred kratkim kup predsodkov glede čevljev Walkmaxx. Odkar so čevlje dejansko obuli, pa imajo zgolj svoja mnenja in izkušnje, ki so jih z veseljem delili z nami.

Za Mami blogerke: Maja Murič, Misija: Mamica

En komentar

MAMI BLOGERKE IN WALKMAXX

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja