Čeprav smo že globoko zakorakali v poletje, tega skoraj ni čutiti, kajne? Muhasto vreme ni ravno najbolj naklonjeno kratkim hlačam in mini krilom, nam je pa uspelo najti oblačilo, ki bo kos tudi hladnejšim vremenskim razmeram – maksi obleko.

Maksi obleka je odlična mešanica prefinjenosti in poletne lahkotnosti, s pravim krojem ali dobrim načinom kombiniranja pa zlahka skrije kakšno malenkost, ki jo sicer nerade kažemo. Pri izbiri maksi obleke je priporočljivo, da izberemo material, ki lepo pada in v katerem se bomo dobro počutile tudi ob malce toplejših poletnih večerih. Maksi obleke so odlična izbira tudi za nosečnice, saj so ponavadi krojene tako, da padajo prosto ob telesu, obenem pa ni skrbi, da bi izpod roba krila pokukalo kaj preveč.

Kakšne maksi obleke so izbrale mami blogerke?

*

Melita Ivana (blog Melita Ivana) je izbrala preprosto belo maksi obleko z modrim vezenjem – z lahkoto si jo predstavljamo na kakšnem Santoriniju, kajne? Čudovita obleka, ki s svojim pod prsmi prosto padajočim krojem spominja na oblačila grških boginj, je znamke Calzedonia.

 

Mateja Tamše (Mami na kvadrat in pol) se je odločila za letos zelo moden etno stil in nosi maksi obleko z različnimi paisley vzorci in širokimi zvonastimi rokavi v naravnih tonih (Esmara by Lidl). Obleki je dodala še tanek črn pas in nizke poletne sandale (Esmara by Lidl).

 

Maja Murič (Misija mamica) sicer ni izbrala maksi obleke v pravem pomenu besede, saj je njena obleka rahlo krajša, vendar pa njena izbira daje prav tako lahkoten in prefinjen občutek. Nežen cvetlični potisk na obleki (Wallis) je kombinirala s črnimi sandali s peto (Lazzarini).

Dijana Krička (blog Dijana Krička) pa se je odločila za rahlo tropsko obarvano različico maksi obleke z zanimivim izrezom (Mia boutique). Zeleni vzorec tropskih listov je začinila s koralnimi salonarji (Franco). Drzna in sveža izbira!

*

So vam izbire všeč? Se morda tudi v vaši omari skriva kakšna maksi obleka?

 

Piše: Urška Golob, Prav posebna mama

 

Kategorije:Moda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja