Vsi starši se dobro zavedamo, kako pomembna je za otroke prosta igra. Vsi smo že komaj čakali sonce in tolpo vreme, da lahko naš prosti čas, preživljamo zunaj, v naravi. S toplim vremenom je prišel tudi čas za kolesarje, tako majhne, kot velike. In kaj je boljšega za prve izkušnje kolesarjenja, kot poganjalci? Vsi jih obožujemo kajne? Mami blogerke smo postale ponosne ambasadorke Strider poganjalcev in svoje izkušnje z njimi, smo strnile v objavah na svojih blogih.

TRIJE KILOGRAMI IN GUME, KI NE RABIJO VZDRŽEVANJA TER SREČNE MAME.

“Dejstvo je, da ko si sama mama moraš paziti na veliko stvari – ne samo to, da boš vedno ti tista, ki bo nosila ta poganjalec, ko se otrok več ne bo želel peljati ampak tudi to, da verjetno doma nimaš orodja za zakomplicirano sestavljanje ali pumpe, če spusti guma.Našla sem rešitev in to tako, ki mi garantira mir še nekaj časa, ker je do 5 let. Samo 3kg, gume, ki jih ni treba vzdrževati in jeklen okvir, ki bo preživel vse. V črni. Strider sport. BRAVO!Prvo navdušenje nad poganjalcem je prišlo že s škatlo, ker so vedno pakiranja bolj zanimiva od vsebine. Nezaupanje kaj je to, sva rešila s tem, da sem se po dnevni peljala en krog jaz. Poganjalec preživel. Jaz tudi.”(Nepopolna mama)

 Celoten prispevek si lahko preberete tukaj. 

“A sprehodi… tukaj se nam je zadnje čase večkrat zalomilo. Do njegovega 1.leta starosti smo uporabljali voziček. Šli smo kamorkoli, kadarkoli za kolikor časa smo želeli, ker se je mladenič vozil v vozičku. Potem je pri hoji postal samozavesten in je kar nekaj sprehoda, ki v resnici ni bil več sprehod, ker je bil dolg natanko 300 metrov saj smo se obvezno morali ustaviti pri vsakem kamenjčku in rožici, ki je rasla ob poti, prehodil.A tudi ta faza je minila. Rožice in kamenjčki niso bili več dovolj zanimivi, da bi ga prepričali v hojo, kjer ne bi vsaj 10x stegnil rok proti meni in z žalostnim pogledom prosil, da ga enostavno nosim.” (Mladost, pleničke in družina)

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

“Pri Taji sem bila že takoj odločena, da tricikli, pri katerih otrok samo uživa, odpadejo TAKOJ! Aktualni avtomobilčki na daljinsko vodenje, odpadejo TAKOJ! Odločila sva se, da bo zanjo zaenkrat pri hiši samo eno prevozno sredstvo ( zraven vozička seveda ) in to bo poganjalček. Zakaj? Ker se bo s pomočjo njega, zelo zgodaj spoznala z ravnotežjem in ker si upam trditi, da bo imela kasneje veliko manj težav pri učenju vožnje s kolesom. Izbire poganjalca sva se lotila resno. V prvi vrsti nama je bilo pomembno, da je primeren za njeno starost ter da bo rastel z njo oz. bo imel velik razpon višine sedala. Želela sva, da je lahko obvladljiv ter čimbolj lahek za dvigovanje. Meni pa je bil pomemben tudi izgled. Ženske pač ne moremo iz svoje kože kajne?” (Mami z načrtom)

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja