Mamice deklic vemo, kako težko se je upreti ljubkim oblačilom za male lepotičke, saj je izbire resnično ogromno. Pravzaprav so obleke v mini verziji včasih tako luštne, da bi jih z veseljem oblekle tudi same, pa so nam žal ponavadi nekaj številk premajhne. Še nedolgo nazaj (kaj pa je par desetletij?) smo razmišljale ravno obratno. Zagotovo bi med nami težko našli tisto, ki si v otroštvu ni vsaj kdaj nadela maminih oblačil in se z njimi vrtela pred ogledalom.

Čeprav so časi poliestrskih oblek že zdavnaj minili, želje in sanje malih deklic ostajajo takšne, kot so bile nekoč: biti podobne svojim mamicam.

Ne vem, ali je imela Heidi Klum ob ustvarjanju nove kolekcije #LETSLOVESUMMER v mislih prav to ali pa so ji preprosto všeč “matchy matchy” kombinacije, ampak nova kolekcija, ki prihaja na police Lidlovih trgovin v ponedeljek, 18. 6. 2018, je kot ustvarjena za male in velike lepotičke.

Kolekcija #LETSLOVESUMMER je zasnovana po kalifornijskem navdihu in s sabo prinaša občutek toplega poletja, etno elementov in svobode, naše blogerke Tjaša, Mateja in Tamara pa so s svojimi deklicami ustvarile luštne in zanimive kombinacije.

 

Tjaša Marolt, ki skupaj z Juretom ustvarja Ljubki nesmisel, je zapisala:

“Čeprav imam že kar precejšen nosečniški trebušček in sem mislila, da letos ne bom mogla nositi frfotajočih poletnih oblekic, me je nova Lidlova kolekcija Heidi Klum Esmara popolnoma navdušila. Ker so obleke lahkotne in daljših krojev, so primerne tudi za nosečke, najlepše pa je, ker imajo iz te kolekcije tudi ponudbo za deklice, tako da smo lahko mamice in hčerkice v stilu. Na sliki z Višnjo nosiva dolgi Esmara obleki v gipsy stilu, ter matchy matcy sandale s pisanimi cofki.”*

Tamara Fortuna, avtorica bloga Srečna.si, se je odločila, da si novo kolekcijo oblečejo kar vse tri ženske pri hiši. Zase je izbrala belo tuniko, ki jo je kombinirala s kavbojkami in črnimi sandali, deklici pa nosita dolgi obleki: Tara Siana obleko z vzorci, Isabella pa belo obleko z drobnimi detajli.*

Mateja Tamše, Mami na kvadrat in pol, je zase izbrala lahkotno srajco z etno pridihom, udobne modne kavbojke in zanimive črne sandale, Ronja pa nosi kratko majico z zanimivim potiskom in črne pajkice. Izbrali sta oblačila, v katerih se počutita sproščeno, Mateja pa lahko brez težav teka za svojo malo navihanko.

Nam so vse poletne kombinacije izredno všeč. Pa vam?

 

Za Mami blogerke piše: Urška Golob, Prav posebna mama

Kategorije:Moda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja