Mamice se med seboj rade pošalimo, da je kup perila edina stvar, ki nam vedno stoji ob strani. Včasih je videti, kot da med seboj tekmujemo, katera je čez vikend oprala, zlikala in zložila več perila, a je dejstvo, da je likanje gospodinjsko opravilo, ki bi se mu najraje izognile. Tudi Anja ( mamina maza) , Danijela (mami na off) in Nina ( Z ljubeznijo mama), so bile tega mnenja, vse dokler niso na testiranje dobile pametnega likalnika Philips PerfectCare Elite.   Vse tri ambasadorke likalnika Philips EliteCare so enotnega mnenja in pravijo, da se jim je celotno likanje skrajšalo za 30%.

KAKO JIM JE BIL VŠEČ IN KAKŠNE SO NJEGOVE PREDNOSTI, SO ZAPISALE V OBJAVAH NA SVOJIH BLOGIH.

“Ko se je Danijela (MAMI NA OFF) precej last minute najavila na obisk, me je tako zopet prevzel občutek veselja, ki se je mešal z občutkom nemiru. Kupi oblek vsepovsod. Če se takoj lotim zlaganja in likanja, mi bo vse skupaj vzelo vsaj 3 ure, kar je preveč. Iskreno, ne likam veliko, ampak sem zelo vestna z likanjem za dojenčka in pa seveda tistega perila, ki na nas čaka tako dolgo, da mi drugega ne preostane (kar je zelo pogosto). Likanje je celo eno mojih najljubših hišnih opravil, ampak vzame pa ogromno časa, ki ga nimamo.Ko se tako odločam med likanjem in kavico s svojo prijateljico (in v glavi podzavestno iščem izgovor, da bi se nekako ognila obisku, pa se obenem vseeno družila), si zaželim, da bi imela čarobno napravo, ki bi enkrat za vselej opravila s temi kupi perila. Z vsemi, za vselej! “(Mamina maza)

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

“Nasveti, glede tega, kako si gospodinjska opravila razporediti in poenostaviti tako, da ostane čim več časa za družino, so ena najbolj pogostih materinskih tem. Kadarkoli ugotovimo kakšen nov trik, si ga mame podelimo med seboj in če najdemo kakšen pripomoček, ki delo olajša, si takoj izmenjamo priporočila. Enako je bilo s sistemskim likalnikom Philips Perfect Care ElitePlus 9682. Danijela se je vanj zaljubila na prvi pogled in ob prvi uporabi in ga takoj priporočala naprej, zato smo ga na koncu preizkusile vse tri in čisto vse tri postale navdušene nad tem, kako dobro zlika oblačila, razne zahtevnejše materiale, tudi volančke na raznih Zarinih oblekicah in srajce. Vse je zlikano z lahkoto, čas likanja pa je veliko krajši, kot takrat, ko se mučim s svojim starim likalnikom.” (Z ljubeznijo mama)

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

“Pospravljanje je pri nas na sporedu med vikendi, ko tudi poskrbimo za pranje perila in likanje. Ko smo že pri slednjem naj povem, da le to ni moje najljubše opravilo, zato si ga popestrim z gledanjem najljubše serije in ob tem na trenutke celo uživam, zato lahko rečem, da je to moj off čas. Ob tem se zopet spomnim, kako zelo smo mamice nezahtevne, a ne?!Zakaj ta objava? Ker se je podjetje Philips odločilo pomagati tistim, ki nam kronično primanjkuje časa, a si želimo urejenega in čistega doma. A ni to krasno? Tega naše mame zagotovo niso imele … To nedeljo bom tega svojega lepega prijatelja zelo pogrešala? Zakaj? Ker je čas likanja skrajšal za 30 % in mi podaril pravi off čas, ki ga nujno potrebujem.” (Mami na off)

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

Pametni sistemski likalnik Philips PerfectCare Elite je lahko tvoj, veš? Spremljaj Mami blogerke in z malo sreče boš z vrhunskim likalnikom likala prav ti (ali tvoj partner ;)).  Več o tvoji bodoči ljubezni: TUKAJ

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja