O Mami blogerkah je po raznih skritih skupinah in forumih, pa tudi v komentarjih možno prebrati marsikaj zanimivega. Včasih smo premalo realne in za narejeno popolnimi fotografijami skrbno skrivamo svoje resnične obraze. Drugič smo preveč realne, celo nesramne in samo jamramo, ko nam v resnici nič ne fali. Včasih se kdo posmehuje naši slovnici, kdo obtožuje naše odločitve in nam kdo zameri, ker kakšno stvar dobimo brezplačno. Velikokrat (in brez tega ne bi šlo) pa od ostalih mamic dobimo lepe komentarje, spodbudne besede in hvaležen odziv. To nas napolni z energijo, saj smo vse najprej in predvsem samo mamice, tako kot ve. Poleg popolnoma vsakdanjega družinskega življenja pač rade svoje občutke tudi zapišemo. Javno. Odkrito. Drugače, verjemite, ne gre. In potem, ko kaj zapišemo, tudi nas čaka: čisto pravi kup resničnega umazanega perila. Tokrat ga bomo, kot to počnemo z besedami, prale javno! Pri tem bomo vseeno upoštevale nekaj temeljnih načel, ki nas Mami blogerke pri pisanju vodijo: prale bomo nežno in neagresivno a intenzivno, do globin.

K javnemu pranju perila vabimo tudi vse vas. Perilo peremo vsak ponedeljek zvečer, ko bomo združile prijetno s koristnim in bomo med čakanjem na perilo v stroju, odgovarjale na vsa vaša vprašanja. Kako začeti z bloganjem, kaj si mislimo o izpostavitvi otrok, koliko zaslužimo, katera je najbolj tečna od vseh in karkoli vam pade na pamet. Pa ne samo to. Med vsemi, ki boste z nami 4 ponedeljke zapored prale perilo, bomo izžrebali tudi lepo nagrado za še nežnejše pranje perila.

Začnemo v ponedeljek, 26.2. z blogerko Tamaro Fortuna, ki ustvarja blog Srečna.si. Njena objava o tem s katerim pralnim sredstvom je najbolj zadovoljna, bo samo povod v razpravo.

MAMI BLOGERKE PEREMO S PERSILOM IN SILANOM

Spremljajte nas vsak PONEDELJEK V MARCU, OB 20h NA
FB MAMI BLOGERKE

Kategorije:Priporočamo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja