Mami blogerke smo postale ambasadorke probiotikov Waya. Z njihovo pomočjo se uspešno borimo proti virusom in prehladom, naša Anja pa je v svojo torbo za v porodnišnio vključila tudi  WAYA 3D, ki so edine kapljice s probiotikom Lactobacillus rhamnosus GG in vitaminom D3. Za več informacij o načinu delovanja probiotikov obiščite njihovo spletno stran. Probiotike Waya pa lahko kupite v najbližji lekarni, kjer se o njihovi uporabi posvetujte s strokovnjakom.

NJIHOVE ZGODBE PRIČAJO O TEM, KAJ JIH JE NAJBOLJ NAVDUŠILO, PREDVSEM PA TO, KAKO SO BILI PROBIOTIKI UČINKOVITI.

“Na prvem pregledu pri pediatru, ti zdravnik oz. zdravnica izda recept za vitamin D, ki ga dnevno dodajaš novorojenčku. Vitamin D igra pomembno vlogo pri razvoju kosti in zob, dojenčkom pa ga v prvem letu potrebno dodajati, saj ga samo z dojenjem, prehrano in izpostavljanjem sončnim žarkom ne dobijo zadosti. Sploh to velja za zimske otroke, ko je manj sončne svetlobe in s tem pomanjkanje vitamina D še večje. Kapljice vitamina D za novorojenčke starši velikokrat povezujemo s prvimi krčki, ki vsi vemo, kako so lahko neprijetni. Priznam, da sem enako izkušnjo imela tudi jaz pri Nini. Mogoče je vse skupaj naključno sovpadalo, ampak kmalu po tem, ko smo začeli s kapljicami, je dobila krče. Ker je bila poletni otrok, smo veliko kompenzirali kar s soncem, tokrat pa nam kaže malo drugače, saj bo dojenček po vsej verjetnosti precej snežni :), in sem se malo pozanimala o alternativah.” (Mamina maza)

Celoten prispevek lahko preberete tukaj

“Ker sva z malo pristala na antibiotikih, sva si to zimo olajšala tudi s probiotiki WAYA. Mala z WAYA kapljicami, jaz pa s kapsulami za uravnoteženo črevesno mikrofloro. Ponosen sem na dejstvo, da skoraj nikoli ne jemljem zdravil. Zato pa so antibiotiki toliko bolje prijeli. Ker pa antibiotiki v telesu poleg slabih uničijo tudi dobre bakterije, jih je dobro nadomestiti s probiotiki, da ne pride do prebavnih motenj. To pomeni, da sva s probitoki WAYA ponovno vzpostavila ravnovesje v svoji prebavi. Kot vedno, sem velik zagovornik tega, da poslušam svoje telo. Ker mi vedno pove, kaj mu paše in kako naj skrbim zanj.Rad bi rekel, da se nam zdravje počasi vrača, ampak ko sem to rekel zadnjič, sem samo za teden dni podaljšal našo agonijo. Vseeno, če se trudimo ohranjati optimizem na vsakem koraku, moramo verjeti na najboljše. Nasmeh se nam vrača na lica.” (Ljubki nesmisel)

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.


“Zdi se mi, da smo bili do sedaj na splošno gledano kot družina precej zdravi – brez kroničnih bolezni, z dokaj zdravim življenjskim slogom, jaz in Jaka nisva pogosto bolna, otroci občasno kje poberejo kakšno otroško bolezen, kar je seveda normalno. Kakšen prehlad se občasno nadaljuje v boleče vnetje ušes, potem se pa počasi seznam že kar zaključi.Letos pa je očitno nekaj v zraku, saj nas bakterije in virusi ulovijo na vsakem koraku. Vse skupaj je doseglo vrhunec začetek februarja, ko je mož obležal s pljučnico, nekaj dni za njim pa še Sara. Uboga revica je zakuhala z visoko vročino, hkrati pa ni mogla nič jesti in piti. Bilo je tako hudo, da sva dve noči preživeli na infekcijski kliniki.” (Mami na kvadrat in pol)

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja