Zelo smo vesele, da vam lahko sporočimo, da smo bile tri Mami blogerke izbrane za ambasadorke Novalac prenatalnih kapsul, katerih učinkovitost smo in še bomo preizkušale v nosečnosti ter v prvem mesecu po porodu. Zanimali so nas predvsem vplivi na počutje, okrevanje in dojenje. Na svojih blogih smo poročale, kako so se obnesle, vsem pa vam pripenjam tudi povezavo z več informacijami: Klik za več Info. Kapsule dobite v lekarnah, kjer vam bodo farmacevti svetovali in vam bolj strokovno razložili zakaj in kako bodo najbolj koristili vašemu zdravju.

V ZGODBAH NAŠIH AMBASADORK LAHKO PREBERETE NJIHOVE VTISE IN PREVERITE, KAKO SO BILE ZADOVOLJNE


“Mamice velikokrat pozabimo, da so nekatera hranila res izjemnega pomena za naše telo in naše počutje. Včasih je potrebno tako malo, da se počutje izboljša, pa se tega sploh ne zavedamo. Omega 3, folna kislina in železo (ki mi ga vedno primanjkuje) so tri ključna takšna hranila. In vsa tri so, skupaj s še mnogimi pomembnimi vitamini, združena v Novalac prenatalnih kapsulah. Kapsule so namenjene tudi doječim mamicam in telesu takoj po porodu ter preko materinega mleka koristno vplivajo na razvoj novorojenčka. Tako so se znašle na mojem seznamu tudi za po porodu in prav veselim se, da bom lahko poročala kako so vplivale na moje poporodno obdobje.” ( Mamina maza )

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

“Moje telo je nujno potrebovalo nekaj, da se v njem ponovno vzpostavi v ravnovesje in zato sem se odločila za jemanje Novalac prenatalnih kapsul. Verjetno jih vsi poznate le kot nujno potrebno folno kislino, ki jo mora nosečnica jemati prve mesece nosečnosti, vendar so VELIKO VEČ.Poraba železa v nosečnosti je bistveno večja, zaloge v tem obdobju pa manjše, otrok in mama pa ga nujno potrebujeta za razvoj in dobro počutje. Novalac prenatalne kapsule železo vsebujejo in kar mi je najbolj všeč – ne dražijo želodca in tako ostanejo v meni. Kot zelo koristno pa jemljem informacijo, da je za boljšo absorpcijo pomembno, da jih vzamete na poln želodec in poplaknete s svežo limonado ali drugim sokom, bogatim z vitaminom C.” ( Mami z načrtom )

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

” Velikokrat se zgodi, da po rojstvu otroka pozabimo nase, zaradi česar se še dodatno slabše počutimo, zato je izredno pomembno, da ravno v tem obdobju sebe pocrkljamo bolj kot kadarkoli prej ali kasneje. Z dobro in zdravo hrano, pitjem zadostne količine vode, gibanjem na svežem zraku, pa tudi z dodatnim dnevnim vnosom vitaminov in mineralov. Novalac prenatalne kapsule tako jemljem še danes in jih bom uživala, dokler bo naša punčka pila moje mleko. No, kakšne občasne dodatne pomoči s strani družine se tudi ne bom branila. In ko tudi to ne bo dovolj, se bom obrnila na svoje prijateljice. Na moje zlate punce, ki bodo ob kavi poslušale jamranje zaradi težkega dne ali noči, punce, zaradi katerih se potem, ko se vidimo, vsakič počutim za sto svetlobnih let bolje.” ( Fulkul mami )

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja