December vsako leto mine še preden se ga dobro zavemo, izteče pa se bolj ali manj enako. S prazničnimi željami in novoletnimi zaobljubami. Mami blogerke pa smo imele letos priložnost skupaj z Lidlom Slovenija razmišljati o tistem, kar je zares pomembno. In predvsem tistem, kar je preprosto normalno. Ker naša življenja niso popolna, zakaj bi torej zahtevali od praznikov, da so popolni? Zakaj ne bi dovolili, da so preprosto normalni?

Letos bodo preprosto normalni. Preživeli jih bomo svojimi bližnjimi in vsem, kar paše zraven. Ne bomo se obremenjevali, če pogrinjek na mizi ne bo popoln, namesto tega se bomo veselili zaradi ljudi, ki bodo zbrani ob mizi. Ne bomo si tratili časa z večdnevnim packanjem v kuhinji, namesto tega bomo kakšno tradicionalno jed kupili kar v trgovini (nekaj idej z našimi recepti si lahko preberete TUKAJ)

In predvsem ne bomo izgubljali besed z neuresničljivimi željami, namesto tega si bomo zaželeli tisto, kar zares šteje. Delčke čudovitih voščil naših blogerjev smo zbrali tukaj:

Vsem želim le to, da najdete svojo strast. Pred dnevi sem predaval skupini ljudi in edina res pametna stvar, ki sem jo izustil, je bila to, da naj vsak počne to, kar neskončno ljubi, kar mu ne da spati, in to počne toliko časa in tako dobro, da ga drugi ne bodo več mogli spregledati. Ne daj jim druge možnosti. Bodi najboljši, ker si to zaslužiš. Jure, Ljubki nesmisel: http://ljubki-nesmisel.si/2017/12/20/vse-lepo-2/

Želim vam, da bodo vaši prazniki potekali čim bolj mirno in preprosto. Naj vam prinesejo obilo lepih trenutkov z vašimi najdražjimi in vi se potrudite, da se jih boste naužili ter zapomnili za vedno. V novem letu vam želim veliko zdravja, sreče in ljubezni, pa tudi uspeha in uresničenih želja ter načrtov. Naj vam dneve lepšajo otroški smeh, nagajive cvetke otrok, iskrene besede, mokri poljubčki, topli objemi, vroča kava, dobra hrana, kos torte in čokoladni piškoti, glasba, petje in ples, dobre knjige in vse tiste malenkosti, zaradi katerih je vredno živeti in v bistvu sploh niso malenkosti, še posebej pa niso namenjene temu, da v njih uživamo samo ob posebnih priložnosti. Naj bo vsak dan v novem letu posebna priložnost, ki jo bomo zagrabili z obema rokama! Res vam želim vse dobro! Nina, Z ljubeznijo, Mama: http://zljubeznijomama.com/blog/2017/12/21/ob-koncu-leta-vam-zelim/.

Ne želim vam sreče, želim vam, da bi si gradili in ustvarjali takšno življenje, da boste z njim zadovoljni! Ne želim vam, da bi bili zmagovalci. Želim vam, da dosežete zastavljene cilje, tudi če to pomeni na poti kakšno razočaranje ali padec! Želim vam tudi to, da bi uspeli v današnjem hektičnem svetu najti ravnotežje med delom, prostim časom in tem, da enostavno ‘ste’, čuječi in prisotni v svojem življenju ter znate uživati tudi tiste normalne vsakdanje trenutke, pa čeprav se nam včasih zdijo naporni in nepotrebni. Mateja, Mami na kvadrat in pol: http://maminakvadratinpol.si/2017/12/22/to-ni-se-eno-osladno-praznicno-voscilo/

Vsem vam želim, da ob prihajajočih praznikih ugasnete telefone, odmislite cel svet in uživate v zdravju, veselju, dobri hrani in toplini vaših najbližjih. To so tiste stvari, ki jih odnesemo tudi v novo leto in vsako naslednje. To so tisti trenutki, ki zares štejejo. Tisti, najpomembnejši, ki bodo vašim otrokom za vedno ostali v spominu in jih izoblikovali v osebe, kakršne bodo čez 25 let! Anja, Mamina maza: http://maminamaza.si/leta-kam-hitite/.

Srečno!

Ekipa Mami blogerke

Kategorije:Prazniki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja