Pogosto v mesecu decembru zapravljamo denar za neuporabna darila ali za darila za enkratno uporabo. In zato sem se odločila, da vam v decembru predstavim praktična in koristna darila, ki jih lahko podarite za božič ali za novo leto svojim bližnjim.

Spodaj predstavljena praktična darila so primerna za vse starostne skupine. In vaši obdarjenci jih bodo zagotovo z veseljem uporabljali, saj so primerna za vsakodnevno rabo.

Glede na to, da sem obiskovala srednjo zdravstveno šolo lahko rečem, da sem spoznala razkužila že kar nekaj let nazaj in jih dnevno uporabljam tudi zdaj, ko ne opravljam več tega dela.

Preprosto je v meni ostala navada, da razkužujem stanovanje, če hčerka zboli oziroma razkužila uporabljam pri različnih ranah, razkuževanju nakita ipd. V našem domu tako vedno najdete razkužila za osebno uporabo in tudi razkužila za dom.

Pri podjetju Hartmann lahko kupite tudi razkužila, ki so zelo priročna tudi za na pot. Odlično se obnesejo tudi pri nalezljivih boleznih, saj preprečijo širjenje okužb. Mi smo razkužila za dom uporabljali tudi, ko je Gloria zbolela za boleznijo rok, nog in ust.

Pri njih najdete tudi razkužila za roke, losjone za umivanje rok in telesa, brezbarvna razkužila za kožo, obarvana razkužila za kožo, antimikrobne losjone z učinkom delovanja proti MRSA/ORSA, VRE, čistila, robčke, koncentrate, rokavice …)

Tudi testi za samotestiranje spadajo pod zelo praktična darila. Zagotovo bodo nad njimi navdušeni vsi tisti, ki neradi obiskujejo zdravnike ali jih zelo težko prepričate, da se odpravijo v laboratorij na različne teste.

Saj nihče od nas ne obišče rad zdravnika, če ni nujno, saj bodisi, ne želimo čakati na vrsto, ali preprosto nimamo časa.

S testi za samotestiranje lahko vsak sam doma hitro preveri različne bolezni (preobčutljivost na gluten, ugotavljanje različnih alergij, pomanjkanje železa, vnetje sečil, bakterijske okužbe med prehladom, preventivni pregled želodca, prikrita krvavitev v blatu, povišana vrednost holesterola, droge).

In če je test pozitiven, se lahko kasneje naročimo k zdravniku na dodatne preiskave ali morebiten posvet.

 

Starši imamo pogosto težave z merjenjem telesne temperature pri majhnem otroku. Saj otrok ni pri miru dovolj časa, da bi lahko natančno izmerili njegovo telesno temperaturo.

Zato se trudimo, da temperaturo izmerimo, ko otrok spi. Pri termometru Thermoval Baby teh težav nimamo, ker z njim lahko izmerimo temperaturo brez dotika. Je tudi izjemno hiter, saj temperaturo izmeri v treh sekundah.

Z njim lahko izmerimo tudi temperaturo hrane in predmetov v okolici, saj je neslišen, varen, preprost, praktičen, natančen in zanesljiv.

Prepričana sem, da ste v današnji objavi našli odlične ideje za praktična in koristna darila za božič.

Želim vam čaroben december ter odlične nakupe.

Klavdija, Izberi Modro

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Hartman.

Kategorije:Prazniki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja