Kolikokrat na dan si rečeš, da ne smeš pozabiti piti vode? Stokrat? Morda opomnik pride šele, ko vidiš nekoga drugega, da pije vodo? Si tudi ti ena izmed tistih, ki si postavi pred sebe polno stekleničko vode, potem pa konec dneva ugotovi, da ničesar ni spila? Dobrodošla v klub!

Novo leto je čas, ko si zadamo nove cilje, polni smo optimizma in pričakovanj. To je čas, ko resnično verjamemo, da se bomo nečesa pogumno lotili in to tudi uspešno izpeljali do konca.

Morda je lahko prav voda ena izmed novoletnih zaobljub! Sliši se malce smešno, da je nekaj tako samoumevnega, kot je pitje vode, sprememba, ki jo želimo vključiti v svoj vsakdan, ampak ali je res tako samoumevno? Kolikokrat slišimo, da bi morali piti več vode, da bi se bolje počutili. Zdravje je ključnega pomena in pri mamicah je dobro počutje še toliko bolj pomembno. Mame smo multipraktiki. Vsakodnevno se srečavamo s sto in enim izzivom, zato včasih pozabimo nase. Stalno skrbimo za otroke, da se dovolj gibljejo, da so zdravi, da zaužijejo čim več zdravih obrokov in pijejo dovolj vode, pri tem pa zapostavljamo sebe. Če bi si vsaj občasno vzele nekaj trenutkov zase, bi s tem naredile veliko.

Štiri mamice smo naredile korak naprej. Odločile smo se, da bomo od zdaj naprej pile več vode. In to ne kar tako. V stilu, seveda! Da bo pitje predstavljalo malo večji užitek. Odločile smo se, da preizkusimo novo stekleničko Flaška. Ampak ne katerokoli Flaško, temveč Mamino Flaško, oblikovano posebej za mamice. Z zlatim napisom, za še bolj praznično vzdušje. Poleg tega, da je steklena, poskrbi tudi za to, da ima voda mehkejši okus in ostane dalj časa sveža, za piko na i pa poskrbi še njen dizajn.

Fulkulmami Katki bo nova Flaška družbo delala pri vozičkanju. V začetku prihodnjega leta jo z rojstvom novega člana ponovno čakajo neprespane noči, vodo za zbistritev bo na poti zato še toliko bolj potrebovala! Študentska mama Ana je pridna študentka, ki bo svojo Flaško vzela s seboj kar na predavanja. Adrijana iz Life Props Bloga se je odločila, da se bo bolj posvetila svojemu zdravju. Flaška bo tako njen stalni spremljevalec in opomnik, da mora za boljše počutje piti več vode. Flaška Fluffy princess Nine pa bo po novem skupaj z njo hodila na jogo. Zdrav duh v zdravem telesu!

In ti, kako pa ti poskrbiš za svoje zdravje? Se ti zdi voda pomembna za dobro počutje ali temu ne posvečaš večje pozornosti? Velikokrat iščemo vzroke slabega počutja, slabe energije v neprespanosti, padcu imunskega sistema, spremembi vremena ali okolja, medtem ko pozabimo na pomanjkanje osnovnih potreb. Včasih je odgovor povsem preprost. Tako preprost, da ga niti ne prepoznamo, saj ga imamo ves čas pred sabo. Imenuje se voda. Kot prijazen opomnik zato sledi samo: »Ne pozabi piti vode, mami!«

Če si želiš vodo iz nove Mamine Flaške piti TUDI TI, potem hitro skoči na naš Facebook in se udeleži nagradne igre, kjer se lahko poteguješ za eno od petih stekleničk. V komentar napiši pravilen odgovor na vprašanje, ki se skriva v tem zapisu!

En komentar

NAGRADNA IGRA: NE POZABI PITI VODE, MAMI!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja