Prva misel ob Philips AquaTrio Pro sesalcu 3 v 1, ki sesa, pomiva in suši je bila: »Pa kje je to bilo pred letom pa pol, ko je Luka začel plazit?«.

Tudi če si ena tistih mamic, ki pred nosečnostjo nikdar ni preveč uživala v gospodinjskih opravilih, ki ji brisanje prahu, poliranje kozarcev ali likanje, ni pomenilo sproščanja na nedeljsko popoldne, ampak najhujšo kazen, se te stvari, ko rodiš, spremenijo. Če nič drugega, te vsi ostali bombardirajo s sterilnostjo, razkuževanjem, čiščenjem in pomivanjem, da to nekako ponotranjiš in se ti dejstvo, da vsak dan sesaš, tako rekoč vsak dan brišeš tla, zdi normalno. Misliš si: ”Ja saj, tak mora biti, saj sem sedaj mama.”

To ti dobro uspeva mesec ali dva, ko otrok večino dneva (seveda, če imaš srečo) prespi. Kmalu se pričnejo dolgi dnevi in pestre noči zbujanj, vstajanj in se tistim, ki ti komentirajo, da moraš
spati, kadar otrok spi, lahko samo še nasmejiš. Seveda, tudi kuhala bom, kadar bo on in sesala prav tako, da se o pomivanju tal sploh ne pogovarjam. V času, ko se je Luka plazil, sem vsak dan brisala tla, če se je slučajno kaj polilo sem naokrog skakala z babyrobčki (ker ti so univerzalni za vse – ritka, makeup, parket, ni da ni) in dejansko bila na koncu dneva bolj utrujena od tega, kot od vsega ostalega.

Po testiranju Philipsovega sesalca AquaTrio Pro, sem ostala brez besed. Nisem pričakovala, da bo sesalec dejansko tla tudi pobrisal. Po naravi sem bolj skeptična, še posebej, če se mi nekaj zdi predobro, da bi bilo res. Najprej sem ga malo sprehodila po spalnici in nad rezultatom sem bila zadovoljna. Tla so bila čista, tudi mokra niso ostajala, ampak tam ni nič bilo polito, pravi izziv ga je čakal v kuhinji. Da mi je uspelo v enem »šusu« rešiti kuhinjo, pa je skoraj že nemogoče, ampak mi res je. Najbolj me je navdušilo dejstvo, da je sesalec, kljub sposobnostim, še vedno dovolj tih, da lahko sesam tudi, ko Luka spi. Aja, takrat bi morala tudi jaz spati. No, kot večina mamic, ne spim, ko moj otrok spi, ampak tisti čas uporabim kot se le da efektivno.

S sesalcem AquaTrio Pro je čiščenje enkrat hitreje in (skoraj) ti ostane še dovolj časa, da se v miru usedeš. Glede na to, da imava z Luko v zadnjem času, odkar je babica v domu, na obisku tudi njenega psa – Mini, je sesalec, ki obenem pobere vse dlake, drobtine, ki jih Mini ni našla, pobriše ves polit sok in madeže od Mini, zagotovo investicija, ki jo priporočam vsem, še preden nabavijo psa.

Za Mami  blogerke je sesalec testirala Nepopolna mama Eva Lozina, ki je pripravila tudi video, a boste nanj morali še malo počakati. V videu se bo namreč skrival prvi korak do super glavne nagrade: SESALCA PHILIPS AQUATRIO PRO. Do takrat pa si super sesalec oglejte v uradnem posnetku: 

 

Komentarjev: 3

MAMI BLOGERKE TESTIRAMO PHILIPS AQUATRIO PRO – Nepopolna mama

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja