Kako pogosto se znajdemo pred polno založenimi policami v trgovini, po dolgem premisleku in posvetu s prodajalko končno izberemo en izdelek, še ne čisto prepričane se odpravimo proti blagajni ter samo upamo, da smo izbrale prav. Kako prav bi nam v teh situacijah prišel nasvet prijateljice, ki je točno ta ali podoben izdelek že preizkusila? Zelo. Draga mama, morda v nas najdeš to prijateljico, pa čeprav virtualno. Mami blogerke preizkušamo izdelke v svojem nepopolnem vsakdanu, razpetim med otroci in tisočerimi opravki, ter podamo svojo izkušnjo, v kateri se bo prepoznala marsikatera druga mama.

Tokrat smo v sodelovanju s trgovinami Baby Center preizkušale voziček GB Pockit+.  V štirih tednih so si voziček izmenjale štiri mami blogerke: Študentska mama, Nepopolna mama, Mami z načrtom in Mama Alarm.

Ocenjevale so ga nekatere bolj, druge manj strogo, vse pa točno tako, kot voziček uporabljajo tudi sicer v svojem vsakdanjem življenju.

Vse uporabnice je v prvi vrsti najbolj navdušilo zlaganje vozička. Zloži se hitro, enostavno in na skoraj neverjetno velikost. Upravičeno velja za enega najmanjših vozičkov na trgu. “Prijateljica me je na igralih vprašala kako to, da sva peš in sploh ni opazila, da nisva, da imava s sabo voziček, le da ta čaka na svoj čas v torbi,” je zapisala Eva, Nepopolna mama. Njen celoten zapis si lahko preberete tukaj: https://www.babycenter.si/vsebina/nepopolna-mama-testira-gb-pockit-100466.

Tudi teža vozička GB Pockit+ je njegov velik adut. Tehta le okrog 5 kilogramov:  “Stopnice nam niso delale posebnih težav, ker je voziček, tudi z otrokom v njem tako lahek, da ga lahko dvigne tudi mama, ki ima mišice na dopustu in ni ravno vešča v dvigovanju težkih stvari,” so besede Maje, ki stoji za blogom Mami z načrtom. Celotna objava je na voljo tukaj: https://www.babycenter.si/vsebina/mami-z-nacrtom-testira-gb-pockit-100469.

Ne glede na svoje majhne dimenzije, pa voziček otroku nudi udobje in kvaliteten počitek, saj se naslonjalo enostavno poleže: “Zvečer je Julija v vozičku tudi udobno zaspala, ko sva ji spustila naslonjalo in midva sva lahko plesala do jutranjih ur,” je zapisala Študentska mama Petra, ki je voziček preizkusila tudi na poroki. Odličen video in zapis najdete tukaj: https://www.babycenter.si/vsebina/studenska-mama-testira-gb-pockit-100458.

Kljub majhnim kolesom je voziček mamice presenetil s svojo vožnjo po najrazličnejših terenih: “Voziček je bil odlično vodljiv po mestnem terenu, preizkusili pa smo ga tudi na težjih neravnih terenih, kjer se je pokazala stabilnost vozička in se je z eno besedo odlično obnesel,” je zapisala Nuša, Mama Alarm. Zbrala je tudi podrobne karakteristike vozička, njen zapis najdeš tu: https://www.babycenter.si/vsebina/mama-alarm-testira-gb-pockit-100474.

Mame so pri vozičku našle le eno oz. dve pomanjkljivosti. Prva je senčnik oz. strešica, ki bi lahko bila nekoliko večja. Večjim otrokom, ki sedijo više v naslonjalu, sicer nudi več sence kot manjšim, so se pa vse strinjale, da to malenkost zlahka vzamejo “v zakup” ob vseh drugih prednostih vozička.

In druga pomanjkljivost? “Ni držala za lonček s kavo,” ki jo utrujena in včasih neprespana mama nujno potrebuje v svojem dnevu. Ampak menda je manevriranje vozička tako enostavno, da ga zlahka peljemo z eno roko in s kavo v drugi roki.

Če povzamemo, so se vse mami blogerke strinjale, da je voziček vreden nakupa. Predvsem za družine v gibanju, ki rade potujejo in jim fleksibilnost veliko pomeni. In ne pozabimo omeniti, da je na voljo v čudovitih barvah.

Mami blogerke

Bi poskusil/a srečo in si voziček priigral/a v nagradni igri? POSKUSI SREČO (klik na fotografijo) 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja