Kdaj se mama najbolje počuti? Ko otroci sladko spijo v svojih posteljah? Ko mine dan, brez posebnih izpadov v trgovini, brez risanja po stenah, brez pretepov in kregov med sorojenci? Mogoče se najbolje počuti  takrat, ko po neprespani noči zgleda sveža in spočita? Ali pa, ko jo mimoidoči pohvalijo, da naravnost žari? Ali pa morda, ko se sama pogleda v ogledalo in je zadovoljna s tem kar vidi?

Mame veliko premalokrat gledamo nase, otroci so vedno previti, skopani, dišeči, me pa načrtujemo ob kateri uri bomo lahko na hitro skočile pod tuš, lase malo spustile iz čopa in si pošteno zdrgnile zobe. Morda malo pretiravam, a mislim, da me vse razumete. Izdelki, ki nam pomagajo do zdravega, sijočega in naspanega videza, so izdelki, ki nam veliko pomenijo in hitro postanejo del naše vsakdanje rutine. Ni treba, da čisto vsi vedo, da se starejši trenutno boji teme in mlajšemu rastejo trojke, mar ne?

Malo maskare naredi čudeže – odpre pogled in zmanjša videz utrujenosti. Nova maskara iz MaxFactor, bo poudarila še tako kratke in nevidne trepalnice. Zanimiva, plastična krtačka je zelo enostavna za uporabo in poskrbi, da trepalnice ostanejo mehke in se med seboj ne lepijo.

Razpokana koža na rokah (od vsega pomivanja), suha koža na obrazu in telesu – to so vse reči, ki nas tako ali drugače, delajo bolj utrujene in nas še za kakšno leto postarajo. Čeprav mogoče večina nima oblikovanih jutranjih in včernih negovalnih rutin, lahko vsaj z vlaženjem kože, naredimo veliko. Melvitina univerzalna krema je primerna še za tako zaposleno mamico, saj je res vsestranska, mehka, lahka kremica, ki odlično vlaži vse tipe kože… pa še krasno diši!

Nekatere imajo večjo srečo kot druge, nekatere donosijo in rodijo 3 otroke brez ene samcate strije ali brazgotine… večina pa temu ne uide. Za ohranjanje prožnosti kože že med nosečnostjo in nego po porodu, mami blogerke toplo priporočamo Bio-Oil. Olje ni premastno, ni težko, izredno hitro se vpije v kožo in jo naredi žametno mehko. Diši zelo lepo in masažo trebuha oz. telesa naredi še bolj prijetno!

Ni važno ali imate kratko frizurico ali lase do pasu, vse imamo rade čiste, dišeče in zdrave lase, ne maramo jih pa toliko umivat in sušit. Da bo nega las še prijetnejša, predvsem pa enostavnejša, poizkusite enega izmed 4kidsandus trdih šamponov – beli, rumen, rdeč ali črn, vsak za različen tip las oz. lasišča. Naj vas ne bo strah, če ste navajene običajnih, tekočih šamponov, ko boste enkrat sprobale te naravne bonbončke, se boste poslovile od drogerijskih.

Vsaka mamica bi morala redno zaviti v kakšno Lush trgovinico in se pocrkljati ter naužiti prekrasnih vonjav. Če še niste poskusile nič njihovega, si privoščite vsaj kakšno masažno ploščico, s katero vas bo partner zvečer zmasiral. Če ste pa bolj radovedne sorte, pa poskusite še balzam za lase v trdi obliki. Obljubim vam, da boste same sebe želele pojesti!

Za Mami blogerke napisala Maja Henigman, Mami Maja

Kategorije:Moda

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja