Ko sem razmišljala o združitvi toliko različnih žensk, ki smo si v bistvu konkurenčne, sem upala na nekaj takšnih, ki bodo razumele česa si želim. In so! In to ne samo nekatere! Ampak večina!

Očitno se je ta pozitivna ženska energija razlezla po Sloveniji, kot nekaj česar si vsi zelo zelo želimo. Čeprav nas Slovence vsi drugi (še najraje pa kar mi sami) opisujejo kot zelo zelo nevoščljive in zavistne, se je izkazalo, da v svojem bistvu nismo taki! Nič ”foušije”, samo veliiiiko podpore in ljubezni! Ne samo med nami, super mami blogerkami, ampak tudi med podjetji, ki so nas TAKOJ podprla, pravtako med slovenskimi mediji, ki v resnici z veseljem poročajo o dobrih novicah in tisto, kar nas najbolj veseli: med ženskami, mamicami, Slovenkami! 

Bravo, Slovenija! V samo treh dneh obstoja spletne strani, nas je obiskalo že 50.000 ljudi! Vsak dan nas čakajo čudovita sporočila in besede podpore! Skupaj smo presegli vsa pričakovanja!

Čeprav smo majhni in včasih res ne znamo stopiti skupaj, smo že velikokrat dokazali tudi nasprotno. In to je tisto zaradi česar lahko še vedno zelooo glasno rečemo, da je Slovenija lepa!

Hvala vsem! Trudile se bomo držati tempo razveseljevanja vseh mamic, žensk, očkov, moških, babic, dedkov, otrok, dojenčkov in sploh vseh Slovencev. Letimo na vaši podpori <3

Vsakič, ko zasledite tale znak, lahko pričakujete pozitivo, podporo in dobro energijo ene od nas: 

Vsem vam želimo čudovit praznik, še lepši podaljšan vikend in vam pošiljamo ogromen objem! 

Vaše Mami blogerke <3 

 

Foto: NLP studio

Kategorije:Projekti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja