ŽIVA LEN – MAMINO SRCE

 1. Zakaj pišem blog?
  Pisanje bloga je bila dolgo moja želja, a vedno se je končalo kot klobčič mojih misli, ki so ostale zapakirane v glavi ali predane naprej individualno v kakšnem osebnem pogovoru. Preskok pa se je zgodil v trenutku, ko sem potrebovala iti ven iz svoje zgodbe, jo transformirati v dobro. Na porodniškem dopustu sem potrebovala še en fokus, ustvarjanje bloga in pisanje je bilo zame katarza. Blog je področje, kjer želim navdihovati, se povezovati z drugimi in hkrati predajati svoja razmišljanja, znanja in ideje, ki bi lahko koristila tudi drugim. Začet pa je bil kot moj osebni virtualni dnevnik, saj mi je pisanje pomagalo, da sem se soočila s težkimi trenutki. Teme: osebna rast, materinstvo, odnosi moški-ženska, samsko starševstvo, zdravo življenje, lepota in nega , in predvsem osebni dnevnik in nasveti.
 2. Moja najljubša tema za pisanje:
  Moja najljubša tema je (zaenkrat) skrb zase in osebna rast. Želim, da ženske vidijo, da niso same, niso edine, ki imajo kakršne koli izzive, a, da je ključ do dobrega počutja na vseh področjih, investiranje vase v vseh možnih pogledih. Zelo rada pa imam tudi razne lahkotnejše teme, uživanje in humor.
 3. Kot mama sem
  Supermama hehe. Ne želim biti oče in mama hkrati, saj se mi zdi, da sin potrebuje moški vzor, a se trudim, da sem najboljša mama kot vem in znam. Svojo vlogo sprejemam zelo odgovorno, hkrati pa komaj čakam, da bova s sinom lahko skupaj počela oslarije in skakala po lužah. Precej raziskujem in se izobražujem tudi s področja vzgoje in predvsem vzgoje sinov.

  4. Po poklicu sem
  Delam kot strokovna sodelavka pri svetovanju za zdravo življenje in prehrano, upravljam socialna omrežja in skupino, kreativno prispevam k razvoju podjetja, kjer delam in sem soavtorica knjige Popolna kuhinja. Pišem blog ter se strastno predajam novim učenjem. Po izobrazbi pa sem uni.dipl. komunikolog ter diplomant Inštituta za integrativno nutricistiko New York.

  5. Moj življenski moto:
  “Zame je vedno poskrbljeno, vse se odvija meni v prid.”

  FB: https://www.facebook.com/Mamino-Srce-2020929378140035/
  IG: https://www.instagram.com/ziva_len/
  SPL. STRAN: http://maminosrce.si/