Mami blogerke testiramo: TESTI ZA SAMOTESTIRANJE VEROVAL

Mami blogerke smo v sodelovanju s podjetjem HARTMANN Slovenija in njihovo trgovino HARTMANNplus preizkusile 3 različne teste za samotestiranje znamke Veroval. Testi za samotestiranje? Slišite prvič? Tudi me smo! To so preprosti testi s katerimi lahko kar doma preverite, če ste na primer preobčutljivi na gluten, vam primanjkuje magnezija ali imate povišan holesterol. Testi so zanesljivi in vam lahko pomagajo preskočiti dolge vrste pri zdravniku in v laboratorijih. Testiranje traja od 0-30 minut, odvisno od posameznega testa, in že veste kaj morate storiti za boljše počutje.

Na voljo je 9 različnih testov:

Veroval kompleti za samotestiranje za/na:

  •         Preobčutljivosti na gluten
  •         Ugotavljaje alergij
  •         Pomanjkanje železa
  •         Vnetje sečil
  •         Ugotavljanje potrebe po antibiotikih
  •         Preventivni pregled želodca
  •         Preventivni pregled črevesja
  •         Holesterol
  •         Droge

Me smo preizkusile 3 teste:

1. Mali sladkosned: Veš kaj ješ: preobčutljivost na gluten (VEČ)

”Hrana. Gonilo človeštva. Nujna življenjska potreba. Raj za številne gurmanske užitke. Priložnost za druženja.  Vir energije. Veselje. Žalost.

Vse to in še več je hrana. Ta pa se je v času mojega življenja (kaj šele od samega našega začetka) zelo, zelo spremenila.

Kaj se danes dogaja z našo hrano? Osiromašena je. Gensko spremenjena. Polna antibiotikov (predvsem v puranjem in piščančjem mesu, da živali hitreje zrastejo), polna barvil (da je npr. goveje meso lepe rožnate barve), prepojena s soljo in sladkorjem ter pesticidi. Olja so redčena, med je dodatno sladkan… Živila so dostikrat tudi neskladna z zakonodajo zaradi dobičkonosnega namena. Denar sveta vladar… ”

2. Mami in ati na solati: Pomanjkanje železa? (VEČ)

”Z železom sem imela že skoraj vse življenja težave. Od dojenčka pa do danes – ko imam sama dojenčka, haha. 😀 Je res, da so bila boljša in slabša obdobja. Zdravila sem se s sirupi, tabletami ali s prehrano … in ni nobenega pravila – popravila sem stanje brez umetnih pomagal, se pravi samo s hrano, saj včasih 6 sirupov ni bilo dovolj…

…Vseeno pa mi nekako ni dalo miru. Dovolj sem imela te konstantne utrujenosti, pa tudi odpornosti nisem imela nobene. Takoj, ko se je vreme na hitro ohladilo, sem začela smrkati, bolela me je glava, v glavnem začelo se me je nekaj lotavati in pravtako Miha. Edina, ki je zdrava kot ribica, je Ina. A ni to zanimivo? Ampak mi je zelo všeč! Ja, mi smo dejansko dva tedna nazaj prišli iz 30 stopinj na tukajšnjih 15. 🙁 Zato sem se odločila, da naredim Hartmannov hitri test za ugotavljanje pomanjkanja železa.”

3. Mega mama: Prehlad ali kaj hujšega? Samotestiranje z Veroval “Potrebujete antibiotik?” (VEČ)

”No, prehlad se je v nekaj dneh prelevil v tistega najbolj heavy sorte. Boleče in otečene bezgavke, vročina in nočni kašelj, s katerim sem zbujala celotno bajto. Zaradi težav s pljuči, ki me spremljajo zadnja leta, me za lastno zdravje kaj hitro zaskrbi, saj si pljučnice enostavno ne smem dovoliti. To je tudi razlog, da ne obiskujem zdravstvenih ustanov, če ni resnično potrebno, saj je tam težko ne stakniti kakšne virusne, ali še huje, bakterijske okužbe…

…Ker je test 95% učinkovit, zdravnikove odločitve o potrebnih antibiotskih zdravljenjih pa jemljem z veliko mere skepse, je sedaj samodiagnostični komplet obvezni del družinske “lekarniške torbice”. ”

 

Vse tri uporabnice so bile nad testi navdušene predvsem zato, ker nam prihranijo obisk v polnih čakalnicah zdravnikov, so hitri in zanesljivi. Zagotovo izdelek, ki ga z veseljem in vso iskrenostjo PRIPOROČAMO vsaki družini! Več o testih si lahko preberete na Veroval testi za samotestiranje. Teste lahko kupite v vseh lekarnah in v trgovini HARTMANNplus, Letališka cesta 3c, BTC. 

BI TUDI VI PREIZKUSILI TESTE ZA SAMOTESTIRANJE? Na našem Facebooku poteka nagradna igra v kateri bomo podarile 3 teste za samotestiranje po izbiri iz trgovine HartmannPlus. SODELUJ

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja