BLOGERKE

 

Mami blogerke smo ljubeznive, imamo načrt, smo ful kul, smo kreativne in moderne, smo super bizi a hkrati na off. Mami blogerke smo popolne ravno zaredi svoje nepopolnosti, smo študentke, smo organizirane v vsem obstoječem kaosu in odlično zamotimo otroke z ustvarjanjem in kuhanjem.

Mami blogerke delamo vse stvari z ljubeznijo in smo navdušene nad ljubkim nesmislom naših malih sladkosnedov, malih luštnih stvarc,  maminih maz.

Mami blogerke smo uglašene, smo prave dušice, večinoma izbiramo modro in uživamo, ko opazujemo kako zraste veliko iz naših malih škratov, katerim beremo, jih učimo vse od glasbe in arhitekture ter jih poskušamo prepričati, da naj bodo zlate ptičke.

Mami blogerke smo doma, smo pa tudi na poti. Smo tudi na vrtu in skupaj z atijem celo na solati. Včasih gremo k Sofiji ali pa smo preprosto samo na misiji in zaplešemo en twist. Se sliši hecno kajne? Tudi takšne smo – polne smešnih in včasih nerazumljivih prigod.

Čeprav se tudi nam kdaj vklopi alarm in delamo kot, da smo mamice na kvadrat in še pol zraven, vedno najdemo ključ (Touche) za vse in obvladamo vse od potovanj, hrane, naših čmrljev, ki znajo biti pravi rockstarji in adrenalinci, kontroliramo pa še vse njihove žogice in kravate zraven.

Vsaka s svojim stilom in imenom pa naj bo to J.K, Evelin, Katie, Živa, Maja, Melita Ivana ali pa kar mtke smo prav posebne mame, ki ustvarjamo naš mali svet v mamilandu, svoj lajf, našo galerijo, hiško drobižko pa še zeleno hiško.

Se ti zdi, da je celotna stvar izgubila rdečo nit? Spremljaj nas in videla boš, da temu ni tako. Čeprav nastane včasih prava zmeda, imamo mame vse pod nadzorom, ker smo vendarle multi mame, ki zmoremo delati več stvari hkrati. Sicer pa, kako ne bi, če smo pa carice sveta, kajane?

Vsaka različna, skupaj popolne zmoremo vse. In še več!

Dobrodošle vse mamice, tukaj smo za vas in zase. Za vse mamice! <3 

Vaše MAMI BLOGERKE 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja