MOJ LAJF – Anja Germšek

Zakaj pišem blog?
Želela sem imeti hoby. Ker sem poškodovana (kolena, križ), športi kateri mene zanimajo ne pridejo v poštev. To so borilni športi. Že od osnovne šole sem rada pisala poljubne spise in se vedno izražala na svoj način. Pišem o svojem Lajfu, občutkih, situacijah. Ne maram klasičnega pretiravanja in zavijanja besed v »bralno vato«.

2. Moja najljubša tema za pisanje:
Glede na to, da se mama, partnerka in velika ljubiteljica živali, so to moje tri poglavitne teme. Čedalje bolj se uveljavljam tudi v kuhinji s pripravo slaščic, kosil in LCHF prehrane.
Vedno pišem iz sebe. Tako kot se jaz počutim v dani situaciji ali pa je situacija imela name vpliv.

3. Kot mama sem:
Močno ljubeča in zelo stroga. Popiham ko je potrebno in oštejem kadar je potrebno. Ne ujčkam temveč vzgajam. Pomagam, hkrati zahtevam samostojnost, veliko samostojnosti. Pustim ji prostor in svobodo. Kot družina nismo popolni, se kregamo, kričimo, pogovarjamo in tudi ne. Kuhamo mulo in iščemo izgovore. Nismo jokice stokice, smo borci. Ker verjamemo v ljubezen, pravičnost, iskrenost in dobroto.

4. Po poklicu sem/dela:
Nisem dpl. Ing. Dr. Ne , sem pa ekonomska tehnica z 20 let službe na različnih delovnih mestih;
Prodaje, vodenja, administracije, menegment. Delala sem z ogromno različnimi karakterji in vsak izmed njih me je nekaj naučil.

5. Moj moto je:
Just do it.

https://www.facebook.com/mojlajf.si/
https://mojlajfblog.wordpress.com/
https://www.instagram.com/mojlajf/