V sklopu akcije Prazniki za vse bo mömax polepšal tako domove, kot življenja

Do novega leta nas loči le še nekaj ur. Kje jih boste preživeli? Morda kje na prostem, ali na zabavi s prijatelji? Ali pa tam, kjer se nas večina počuti najbolje: doma. Pravijo, da je dom tam, kjer je srce. Srce pa je lahko le tam, kjer se počuti varno in prijetno.

Marsikatero stanovanje ali hiša nikoli ne postane dom, pa čeprav v njem živijo ljudje. Ne more postati dom, dokler se vanj ne naseli tudi srce.

Izredno vesele smo, ker je k sodelovanju v našem projektu Prazniki za vse pristopilo tudi podjetje, ki dobro ve, kako srcu odpreti vrata doma. To je podjetje mömax. Mömax je prisluhnil potrebam kar petih družin iz našega projekta, ki so se znašle v hudi stiski.

Marsikatera izmed družin skorajda nima osnovnih pogojev za življenje. Predstavljajte si živeti brez kuhinje, brez omar za oblačila, brez posod za pripravo kosila in brez tople postelje. Vse to so stvari, ki so nepogrešljive v naših domovih in tako zelo samoumevne.

Ali pa če si v misli prikličete spomin na vašo otroško sobico. Morda ste jo delili z bratom ali sestro, morda tudi s starši. Verjetno točno veste, v katerem predalu ste imeli spravljene svoje največje dragocenosti in skrivnosti ali kje ste pisali šolske domače naloge. Sedaj pa si poskušajte predstavljati, da iz te sobe odstranite pohištvo. S pohištvom odide iz sobe tudi duša. Žal je marsikateri otrok primoran živeti v taki sobi. Brez kotička, kjer bi pisal domače naloge in brez svojega skrivališča v predalu.

Podjetje mömax bo izbranim družinam podarilo pohištvo in pripomočke, ki jih nujno potrebujejo v svojih stanovanjih, med drugim tudi pohištvo za otroške sobe, s katerim bodo polepšali ne le dom, temveč tudi življenje marsikateremu otroku. Pri samem izboru sobic pa se jim bomo v januarju pridružile tudi Mami blogerke.

  

Predstavnica podjetja mömax Andreja Berden in Mami blogerka Eva Lozina (Nepopolna mama).

 

S to objavo sklepamo naš projekt Prazniki za vse. Presrečne smo, ker je bil odziv ljudi in podjetij tako velik in ker smo uspele pomagati toliko družinam. Če smo spremenile življenje vsaj peščici ljudi, je naš namen dosežen in trud poplačan.

 

Iz srca hvala!

Vaše Mami blogerke

 

 

Kategorije:Prazniki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja